Politică

La Goleşti, mireasa cu nuntaşi au mers la vot

Ziarul de Vrancea
2 nov 2014 3870 vizualizări
Situaţie cu totul excepţională la Goleşti în ziua votului. După ce s-au distrat în seara nunţii la restaurant, alaiul, cu mireasa, mire, naşi şi cântăreaţa Anamaria Botezatu au mers dimineaţa la vot.

“Spre dimineaţă nuntaşii au dorit să meargă la vot, inclusiv mirele, mireasa şi naşii. O situaţie pe care nu am m-ai întâlnit-o până în prezent, care m-a surprins la modul cel mai frumos. Aşa că am plecat de la restaurant şi am votat la Secţia din Goleşti. Spre surprinderea celor care au prejudecăţi, nuntaşii s-au comportat civilizat şi după vot am plecat la casele noastre”, ne-a declarat Anamaria Botezatu, solista care a cântat nuntaşilor toată noaptea. Iată un eveniment parcă ireal pentru o Românie unde unele nunţi se termină la spital, după certuri, bătăi, accidente rutiere şi alte forme de manifestări ale lipsei noastre de civilizaţie. Se poate aşadar merge la nuntă toată noaptea, iar dimineaţa putem vota fără scandal! Au demonstrat-o nuntaşii din Goleşti. Bravo lor!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.