Politică

ACL a pierdut contestaţia privind pliantele lui Ponta

Mihai Boicu
27 oct 2014 1372 vizualizări
Biroul Electoral Central (BEC) a respins contestaţia formulată de ACL Vrancea la decizia prin care Biroul Electoral Judeţean nu i-a dat dreptate în ceea ce priveşte pliantele distribuite de Alianţa PSD- UNPR - PC, prin intermediul Poştei Române, cu privire la Klaus Iohannis.

 PNL şi PDL au susţinut faptul că aceste pliante trimise pensionarilor au caracter “mincinos şi denigratoriu” la adresa candidatului ACL Klaus Iohhanis. De asemenea, deşi pe pliante sunt menţionate denumirea agentului economic care le-a realizat şi că au fost comandate de Alianţa PSD – UNPR – PC, ACL a arătat nu se poate reţine că au fost comandate de o formaţiune politică şi nu există certitudine în privinţa celui care le-a realizat. ACL a acuzat şi Poşta Română cu privire la distribuirea pliantelor. BEC a dat însă dreptate BEJ Vrancea şi a arătat că Poşta nu este decât un simplu distribuitor al materialelor electorale şi nu un competitor în campania electorală, motiv pentru care nu se pot lua măsuri împotriva sa. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3458 zile, 19 ore, 42 minute, 24 secunde
ABSOLUT JALNIC !!! ACL la baie ! Este incredibil ca astia "de dreapta" care isi aroga cea mai mare competenta in ale capitalismului si ale economiei de piata nu pot face diferenta dintre o citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.