Politică

Al Bano, Saragossa Band şi ... Ponta vin să cânte la Bachus 2014

Silvia Vrînceanu
19 oct 2014 4243 vizualizări
Pentru a profita de banii publici în interes electoral, Consiliul Judeţean a introdus sloganul de campanie al candidatului PSD în filmuleţul de promovare a festivalului dedicat podgorenilor

Marian Oprişan îi face cadou Festivalul „Bachus 2014” prezidenţiabilului Victor Ponta, şeful său politic. Pentru promovarea Festivalului Internaţional al Viei şi Vinului a fost pregătit un clip în care a fost inserat şi sloganul de campaniei al candidatului PSD, Victor Ponta, „mândri că suntem români”. Filmuleţul a fost postat deja pe internet, dar va rula şi pe televiziuni, ca reclamă pentru festival. Vrâncenii sunt invitaţi în perioada 23-26 octombrie să participe la Festivalul „Bachus 2014”, un eveniment pe care Consiliul Judeţean îl organizează în ultimul weekend de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale. Marele beneficiar va fi, aşa cum spuneam, premierul candidat Ponta, pentru care organizatorii încearcă să câştige capital electoral prin metode nu tocmai corecte şi legale. Gestul organizatorilor de a amesteca Bachus în politică a fost criticat atât de presa centrală cât şi de simplii vrânceni, pe Facebook. Oamenii susţin că suntem la finalul unui an viticol dificil, iar podgorenii nu prea au ce sărbători din pricina producţiilor mici. Cu toate acestea, autorităţile dau înainte cu petrecerile. Şi anul acesta, Festivalul „Bachus” va scoate din visteria judeţului în jur de un milion de lei, dacă nu cumva bugetul va fi suplimentat.

Cine vine să cânte?

Consiliul Judeţean Vrancea a făcut public şi programul acestui eveniment, deschiderea urmând să se realizeze pe 23 octombrie, când pe scena din Piaţa Unirii vor urca Provincialii şi Elena Gheorghe. Pe 24 octombrie, „Bachus 2014” va continua cu o lecţie de gastronomie pe care o va susţine expertul bucătar Horia Vârlan. Prezentatorul emisiunii Cireaşa de pe tort va juriza şi concursul de gastronomie „Bucătarul de Aur” şi va decerna trofeul  celui mai priceput chef din Vrancea, după cum a anunţat Consiliul Judeţean. După show-ul lui Vârlan, petrecerea va continua cu multă muzică. Pe scenă vor urca Andreea Bălan, Mandinga şi Voltaj.

Pe 25 octombrie, comedianţii Ţociu&Palade vor veni la Focşani pentru a prezenta cea de-a treia seară a Festivalului Viei, când pe scenă vor urca Fly Project, Guess Who, dar şi vedetele internaţionale de la Saragossa Band. Pe 26 octombrie, seara se va încheia cu Paula Seling şi Al Bano, dar nu înainte de a afla cine a câştigat Concursul Naţional de Vinuri "Bachus 2014". De la Bachus nu vor lipsi artificiile. Printre cei care vor degusta din vinul nou vor fi cu singuranţă şi candidaţii la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie. Anul trecut, Bachus a fost organizat între 3 şi 6 octombrie. (Silvia VRÎNCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Shutzu, acum 3470 zile, 6 minute, 42 secunde
Cheltuie banii nostri pentru a-i decora soarta acoperitului Ponta,care-l ia drept statuie. Atat Ponta cat si Oprisan zis Portofel sunt un cult al rusinii !
Focsaneanul, acum 3470 zile, 1 ora, 22 minute, 12 secunde
Oprisan e din ce in ce mai megaloman . Seamana din ce in ce mai mult cu CEAUSESCU , in comportari , nu in decizii economice si modul de apreciere si promovare a oamenilor . Daca explodeaza mamaliga citeste integral
wallet, acum 3470 zile, 1 ora, 32 minute, 24 secunde
shutzu la puscarie!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.