Politică

Costel Ichim este preşedintele Propact la nivel naţional

Mihai Boicu
16 oct 2014 4103 vizualizări
Vranceanul a fost ales în unanimitate preşedinte al sindicatului, care a fost condus pană acum de Ginu Toma

Costel Ichim a fost ales preşedinte al Sindicatului Naţional al Agricultorilor, al Proprietarilor şi Ţăranilor Propact, la nivel naţional, la Conferinţa Naţională, avand tema “Revigorarea SNAPT Propact”. Evenimentul a avut loc pe 15 octombrie, la Bucureşti, reunind alături de Consiliul Naţional şi membri fondatori ai Propact, delegaţi ai organizaţiilor judeţene Propact, cu drept de vot. Costel Ichim a fost ales în unanimitate preşedinte al Consiliului Naţional şi al Biroului Executiv al SNAPT Propact de către participanţii la conferinţă. Sindicalistul a fost pană acum preşedintele Propact Vrancea şi a preluat de la conducerea la nivel naţional tot de la un vrancean, Ginu Costel Toma. Printre participanţii la Conferinţa Naţională au fost Ion Popescu, preşedintele Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian şi profesorul Dan Drăghici, fondatorul Propact, iar dezbaterile au fost moderate de jurnalistul Radu Borcea. “Potrivit agendei, au avut loc dezbateri privind activitatea Consiliului Naţional, a Comisiei de Cenzori, raportul de activitate al Consiliului Naţional. Au fost prezentate obiectivele îndeplinite în vechiul mandat, concluziile desprinse în urma activităţilor desfăşurate, modificările aduse Statutului şi alegerea noii conduceri naţionale a SNAPT Propact”, se arată într-un comunicat de presă al Propact. Costel Ichim şi-a prezentat cu această ocazie echipa cu care va colabora, din aceasta făcand parte, atat pentru Consiliul Naţional, cat şi pentru Biroul Executiv vicepreşedinţii Victor Cruceru, Ioana Bragonenco şi Gheorghe Ignat şi secretarul general Gheorghe Blidaru. Membrii conducerii Propact sunt: Dan Drăghici, ales ca şi preşedinte onorific, Adriana Chiriac, Alexandru Fota, Eugen Dobrescu, Gabriel Cartaş, Gheorghe Călipar, Eduard Cristoi, Marcel Vidreanu. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
bobocel ionel, acum 3343 zile, 12 ore, 59 minute, 39 secunde
Daca doriti sa cunoasteti pe cel mai mare PROSTALAU din VRANCEA acesta este marele ***. un OARE CARE ******* NUMIT COSTEL ICHIM numit si mare lider de kacat la bot, dute mai idiotule si te plimba ma citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.