Politică

Constantina Negoiţă a trecut la PC cu femeile din PDL

Mihai Boicu
10 oct 2014 1445 vizualizări
Consilierul judeţean a plecat la Partidul Conservator, unde a primit funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene.“Nu ştiu decat să discute şi să se certe”, spune Negoiţă despre cei din PDL Consilierul judeţean Constantina Negoiţă a plecat la PC cu toate doamnele din Biroul Judeţean Permanent al PDL

Consilierul judeţean Constantina Negoiţă a trecut de la PDL la PC de la 1 octombrie, profitand astfel de "ordonanţa traseiştilor" dată de Guvernul Ponta. În urma acestui pas făcut de fosta preşedinte a organizaţiei de femei din PDL Vrancea, PC are doi aleşi în Consiliul Judeţean. Constantina Negoiţă a primit şi funcţia de vicepreşedinte în organizaţia judeţeană a PC. Consilierul judeţean spune că a decis să plece din PDL după 24 de ani din cauza unor persoane cu care nu avea nimic în comun şi care nu ar avea nimic în comun cu partidul. “În afară de plecarea de pe 27 septembrie la Bucureşti, altă activitate nu a mai existat, în afară de a se certa pe funcţii. Nu am ceva să îi reproşez domnului Neaţă (preşedintele organizaţiei judeţene PDL - n.r.), nu din cauza lui am plecat. Dumnealui este un executant. Pană cand nu îşi reorganizează echipa nu ştiu dacă va avea succes. Am plecat pentru cei care sunt acum în Biroul Judeţean nu au niciun obiectiv, nicio ţintă, nu ştiu decat să se certe. Am preferat să plec într-o echipă închegată, unică, care vrea să facă ceva pentru judeţ”, a declarat Constantina Negoiţă.  Acesta nu a plecat singură, ci cu "14 doamne" din organizaţia de femei, care au făcut parte din Biroul Judeţean Permanent al PDL, ales anul trecut. Constantina Negoiţă nu a spus ce doamne au însoţit-o în PC, dar din biroul rezultat la ultimile alegeri din PDL făceau parte Dorina Vraciu, soţia fostului senator Jan Vraciu, care este şi consilier judeţean, preşedinta Comisiei pentru statut, etica şi litigii Lenuţa Ionaşcu, soţia inspectorului Ion Ionaşcu, Marlena Rogoz, soţia fostului inspector şcolar general susţinut de PDL, Any Marie Drăgan, soţia directorului de la Căminul pentru persoane varstice din Mărăşeşti, Monica Chiţiga,  una dintre cele mai vechi membre ale organizaţiei, Tomulescu Draga, Violeta Chiriac sau Lucica Chiper, fost consilier municipal. Cel mai probabil, Constantina Negoiţă a plecat la conservatori alături de doamnele cu care a făcut echipă la Şcoala Postliceală Sanitară "Vasile Alecsandri", pe care a fondat-o la Focşani, ca filială a celei de la Iaşi, înfiinţată de profesorul Enescu Longinus, cel care a pus pe picioare Fundaţia Academică “Vasile Alecsandri". În ultimul an,  o parte din membrii fundaţiei au încercat să o îndepărteze pe Constantina Negoiţă de la conducerea şcolii, acuzand-o de anumite nereguli, însă conflicul nu este tranşat definitiv. În PD, Constantina Negoiţă era o apropiată a fostului ministru al Mediului, Sulfina Barbu, lidera femeilor din partid. Democrat – liberalii răman în Consiliul Judeţean cu cinci consilieri, cel puţin pană la acest moment, pentru că şi despre Valerică Panciu circulă informaţii că ar pleca din partid. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.