Politică

Turul Vrancei: Certificatele Cambridge se pot obţine şi la Panciu

Ziarul de Vrancea
6 oct 2014 1609 vizualizări
Liceul Teoretic „Ioan Slavici“ din Focşani a fost acreditat ca Centru European de Pregătire, Pretestare şi Examinare în vederea obținerii certificatelor Cambridge de cunoaştere a limbii engleze.

La conferinţa de acreditare a instituţiei, ce s-a organizat ieri, a fost prezent şi Cătălin Bădănău, manager al Centrului European de Examinare Cambridge din România. Acesta a subliniat importanța examenelor, precum şi a certificatelor Cambridge pentru vorbitorii de limbă engleză,  exprimându-şi satisfacția pentru parteneriatul stabilit între Liceul Teoretic „Ioan Slavici“ şi Centrul European de Examinare Cambridge. În cadrul evenimentului a fost lansată şi pagina web a programului de pregătire. (R.M.)

Instruire pentru prevenirea corupţiei la Finanţe

La Administraţia Judeţean ă a Finanţelor Publice Vrancea va avea loc maine o activitate de informare şi instruire în scopul prevenirii faptelor de încălcare a eticii şi integrităţii profesionale şi a faptelor de corupţie, la care vor veni reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Integritate din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Pe agenda instruirii se vor afla cadrul general de integritate; transparenţa decizională; secretul de serviciu, secretul fiscal şi confidenţialitatea, liberul acces la informaţiile de interes public; declararea cadourilor; conflictele de interese şi incompatibilităţile; cauzele corupţiei; protecţia funcţionarilor publici care sesizează fapte de corupţie; măsuri de prevenire a corupţiei. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
dalida, acum 3483 zile, 16 ore, 2 minute, 28 secunde
Liceul Teoretic 'Ioan Slavici' FOCSANI???? CARE FOCSANI???? Poate Panciu..
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.