Politică

Oprişan a pregătit peste 2 milioane de euro pentru deszăpezire

Mihai Boicu
3 oct 2014 1400 vizualizări
Contractul pentru deszăpezirea drumurilor judeţului a fost atribuit în ultimii ani firmei Sotirex

Marian Oprişan s-a săturat să dea bani în fiecare an pentru deszăpezire firmei Sotirex, controlată din umbră de deputatul PSD Victor Roman. În consecinţă, Consiliul Judeţean a pregătit un contract pentru o perioadă de trei ani pentru curăţarea de zăpadă a drumurilor judeţului. Suma pregătită este de 9,49 milioane de lei fără TVA, adică aproximativ 2,1 milioane de euro. Caştigătorul va fi cunoscut abia la sfarşitul lunii noiembrie, cel mai devreme, întrucat data limită pentru depunerea ofertelor a fost fixată pentru 17 noiembrie. Pentru fiecare din cele trei ierni care urmează se va încheia cate un contract subsecvent, a căruia valoare maximă este de 3,1 milioane lei. În ultimii ani, toate contractele de deszăpezire au fost caştigate de firma Sotirex. Aceasta i-a aparţinut deputatului PSD Victor Roman, care s-a retras din firmă în anul 2008, pentru a nu fi incompatibil, întrucat era consilier judeţean la acea vreme. Cu toate acestea, se pare că parlamentarul  se află în continuare în spatelei firmei Sotirex, care nu are rival în deszăpezirea judeţului. Este foarte posibil ca această societate să caştige şi licitaţia pentru următoarele trei ierni. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
radu, acum 3461 zile, 17 ore, 46 minute, 39 secunde
Oare cand vom scapa de acest Oprisan , cancerul judetului Vrancea.Acest om s-a inconjurat numai de incompetenti si lingai , care il ajuta sa dreneze banul public in functie de interesele lui. Acum citeste integral
celmare ionel, acum 3463 zile, 3 ore, 4 minute, 59 secunde
Nu cred ca se mai poate intinpla acest lucru,ca avm si noi omul nostrum!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.