Politică

Tudorel Trofin, în continuare viceprimar la Focşani

Iulia Crețu
2 oct 2014 1828 vizualizări
Liberalul Tudorel Trofin este în continuare viceprimar al municipiului Focşani, dacă este să ne luăm după site-ul oficial al Primăriei, focsani.info.

Deşi schimbarea lui Trofin s-a produs de o săptămană, cei care administrează pagina oficială a municipalităţii nu s-au grăbit să modifice informaţiile. Aşa se face că în dreptul adjuncţilor primarului Decebal Bacinschi figurează Tudorel Trofin, de la PNL, şi Gabriel Necula de la PSD. Reamintim faptul că la şedinţa ordinară a lunii septembrie, derulată săptămana trecută, PSD-UNPR a decis înlocuirea lui Trofin cu Marius Iorga, consilier municipal al UNPR. Tudorel Trofin a fost ales vice din partea USL, pe vremea cand liberalii şi social democraţii guvernau împreună. Trofin a rezistat pentru cateva luni în funcţie şi după ruperea USL din acest an. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
ciprian tiganu', acum 3464 zile, 57 minute, 4 secunde
Se aude prin Focsani ca Dorel (alias cap de miel), ar fi consiliat de primarul Mazare in vederea inlocuirii lansarii de lampioane cu un festival de Lambada si care alegorice cu oi barsane.
nelu, acum 3464 zile, 1 ora, 53 minute, 59 secunde
Tudorel Trofin o scârbă politică,un oportunist...
danb, acum 3464 zile, 11 ore, 24 minute, 19 secunde
Site-ul reflecta realitatea. Trofin a fost intotdeauna primul pe internet si la dansat samba din buric, este si cofondator la un club din asta din oras. Deci e OK asa, ar fi bine sa-l puna si primar citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.