Politică

Baronul Marian Oprişan recunoaşte : “Am făcut trafic de influenţă“

Aurelian Ivan
19 sep 2014 2070 vizualizări
Seful CJ a înmanat, ieri, cheile de la microbuzele şcolare şi de la ambulanţele primite de judeţ de la Guvern.Oprişan a ţinut să plimbe presa prin oraş cu unul dintre microbuze spunand că i-ar plăcea să fie “şofer de şcoală”

Marian Oprişan a ţinut în mod special să înmaneze cheile la cele zece  microbuze şcolare şi cele trei ambulanţe, repartizate judeţului Vrancea, poate şi pentru că în acest caz, s-ar părea, s-a implicat mai mult decat “legal”. Atenţia sa se explică şi prin faptul că este an electoral şi nu strică să pozezi în lider implicat, chiar dacă nu ai prea mare legătură. După o scurtă vizită printre microbuzele şcolare, Oprişan s-a oprit în dreptul celor trei ambulanţe şi a spus: “Ştiu că sunt 4X4. Am făcut trafic de influenţă pentru ele”, după cum s-a exprimat acesta. Mai tarziu, realizand ce a spus, Oprişan a explicat că ar fi fost o glumă. “Vor acţiona în zona de munte, unde este nevoie de ele”, a spus preşedintele CJ. Baronul a făcut şi o inspecţie a primarilor. Oprindu-se în dreptul celui de a Gugeşti, social democratul Vasile Vatră, Oprişan a atenţionat: “sper să nu le folosiţi la nunţi”. În replică, primarul a fost ironic, spunand: “poate la un botez”. În dreptul primarului de la Soveja, Costică Ciolan, Oprişan s-a oprit şi i-a spus că are veşti bune pentru el. “Să ştii că am găsit soluţii de finanţare pentru drumul Coaşa-Lepşa, se lucrează la documentaţie şi ne apucăm de treabă anul acesta”, şi-a făcut campanie Oprişan.

Visul lui Oprişan: să fie şofer

După ce a verificat maşinile, şeful CJ s-a jucat puţin şi la sirena ambulanţei, iar apoi a lansat o provocare celor din mass-media locală, să facă un tur cu unul din microbuze, el fiind şoferul, pentru a demonstra că Poliţia nu i-a luat carnetul, pentru infracţiuni la regimul rutier. Preşedintele CJ Vrancea s-a urcat la volan şi a făcut un tur al oraşului, declarandu-se mulţumit de funcţionalitatea microbuzului. După tur, Oprişan a spus în glumă că „Mi-ar plăcea să fiu şofer pe unul din aceste microbuze, să duc copiii la şcoală”. Cele zece microbuze şcolare vor ajunge în localităţile Bîrseşti, Bogheşti, Cîrligele, Coteşti, Dumbrăveni, Goleşti, Gugeşti, Milcovul, Nistoreşti, Obrejiţa, Răcoasa, Soveja, Spulber, Suraia, Tîmboieşti, Vîrteşcoiu, Vintileasca, Vrîncioaia. Va exista şi o a doua etapă cand vor veni microbuze şcolare pentru transportul elevilor în comunele: Andreiaşu de Jos, Boloteşti, Cîmpuri, Chiojdeni, Corbiţa, Dumitreşti, Fitioneşti, Garoafa, Gura Caliţei, Homocea, Măicăneşti, Mera, Năneşti, Popeşti, Răcoasa, Reghiu, Rugineşti, Slobozia Bradului, Slobozia Ciorăşti, Străoane, Tănăsoaia, Tătăranu, Tulnici, Valea Sării, Vînători, Vidra, Vizantea Livezi, Vulturu.  Aceste microbuze sunt achiziţionate printr-un program derulat de Guvernul Ponta, iar fondurile provin din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efecte de seră. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Carmen, acum 3498 zile, 8 ore, 25 minute, 53 secunde
La Spulber ce va transporta microbuzul?
unu, acum 3499 zile, 18 ore, 51 minute, 46 secunde
Ce mare diferenta intre un profesor debutant si un sofer cu 8 clase. 150 lei. Proful intocmeste tone de hartii si isi bate capul cu toate loazele in timp ce soferul face doua curse pe zi, in rest citeste integral
zicu, acum 3499 zile, 20 ore, 16 minute, 42 secunde
Oare sa fie o simpla coincidenta ca nu se gasesc decat primarii in care primarii sunt de la PSD , sau ei au mai multa nevoie.Eu zic sa dati o lege locala in care sa fie eliminate de pe harta citeste integral
wallet, acum 3499 zile, 21 ore, 34 minute, 51 secunde
la puscarie cu shutzu!!!
Nelu, acum 3499 zile, 23 ore, 17 minute, 30 secunde
Domnule Oprisan! nu cred ca var placea lucrati sofer pe microbuze scolare cu salariul de 750 lei.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.