Politică

VIDEO!!! CJ a votat: Centru de colectare a deşeurilor la Moviliţa

Ziarul de Vrancea
8 sep 2014 1492 vizualizări
Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi

Consiliul Judeţean a aprobat ieri, într-o şedinţă extraordinară, proiectul prin care intră în administrarea unei suprafeţe de 23 de hectare din comuna Moviliţa, unde urmează să fie construit un centru de colectare a deşeurilor. Hotărarea a fost adoptată cu unanimitate de voturi de cei douăzeci şi opt de consilieri prezenţi ieri la şedinţă. Proiectul face parte din iniţiativa “Vrancea Curată” şi prevede necesitatea construirii unui Centru de Management Integrat al Deşeurilor, în componenţa căruia va intra un depozit ecologic, o staţie de sortare şi una de compostare, se arată în referatul proiectului adoptat ieri. Terenul avut în vedere este situat în extravilanul comunei Moviliţa, punctul “Haret” şi va fi folosit în cadrul programului “Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în judeţul Vrancea”. Potrivit contractului de administrare încheiat între cele două părţi, pentru terenul din comuna Moviliţa se va plăti un preţ lunar de 11.215 lei/lună. Proiectul “Vrancea Curată” este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională şi are o valoare de 43,446 milioane de euro. Marele absent de la întalnirea de ieri a fost chiar preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, şedinţa fiind condusă de vicepreşedintele Dragoş Bîrlădeanu. Acesta nu a început citirea ordinii de zi înainte de a-i ura lui Oprişan sincere felicitări, cu ocazia zilei onomastice pe care a sărbătorit-o ieri, de Sfanta Marie Mică. (Alina-Elena VASILIU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.