Politică

VIDEO!!! PNŢCD o susţine pe Udrea la Cotroceni, PMP acceptă referendum pentru monarhie

Iulia Crețu
5 sep 2014 1738 vizualizări
Cele două partide şi-au anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe, alianţa politică pentru prezidenţialele din toamnă dar şi pentru alegerile locale din 2016 u liderii PMP şi PNŢCD Vrancea sunt de părere că liderii Corneliu Coposu şi Traian Băsescu au făcut cel mai mult bine Romaniei

PMP şi PNŢCD au susţinut, ieri, prima conferinţă împreună, de la semnarea protocolului de colaborare semnat săptămana trecută, la Bucureşti. Cu această ocazie, Mişcarea Populară Vrancea şi-a inaugurat şi noul sediu din b-dul Brăilei, în vechea locaţie în care au funcţionat, cu ani în urmă PLD şi apoi PDL Focşani. Şeful PMP Vrancea, Nicu Tănase, a precizat că alianţa cu ţărăniştii este una menită să aducă moralitate, făcand referire la preşedintele emblemă al PNŢCD post Revoluţie, Corneliu Coposu. Ţărăniştii au declarat că o vor susţine pe Elena Udrea în lupta pentru Cotroceni şi au anunţat că la alegerile locale din 2016, cele două partide vor merge pe aceeaşi listă electorală. “Cred că această alianţă aduce un plus de moralitate în perspectiva alegerilor prezidenţiale. PNŢCD va susţine candidatura Elenei Udrea şi împreună vom strange semnături. În Vrancea, avem nevoie de aproape 8.000 de semnături de la susţinătorii noştri. Cele două partide, PNŢCD şi PMP, sunt reprezentate de doi oameni care au făcut bine ţării: Corneliu Coposu şi Traian Băsescu, şi în viziunea noastră PMP-PNŢCD este o alianţă morală şi necesară”, a spus Nicu Tănase, preşedintele PMP Vrancea. La randul său, şeful ţărăniştilor vranceni, consilierul municipal Lilian Ilie, a declarat că alianţa PMP-PNŢCD susţine organizarea unui referendum pentru alegerea formei de guvernămant, ştiut fiind că ţărăniştii sunt monarhişti. “Au fost semnate două protocoale, unul de susţinere a Elenei Udrea pentru prezidenţiale şi al doilea, care vizează formarea alianţei politice PMP-PNŢCD. Susţinem organizarea unui referendum pe tema formei de guvernămant. Republica a fost adusă cu tancurile sovietice în detrimentul monarhiei. PNŢCD susţine PMP pentru intrarea în familia europeană a popularilor”, a spus şi Lilian Ilie, şeful PNŢCD Vrancea. (Iulia CREŢU)

Pe platforma web tv a ZdV puteţi urmări principalele declaraţii de la conferinţa de presă a PMP.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.