Politică

Trei fete din Mărăşeşti acuză un mecanic de perversiuni sexuale

Gabriel Sava
21 aug 2014 3922 vizualizări
Bărbatul susţine în replică că nu s-a înţeles la bani cu fetele care l-au ajutat la cules de prune u acesta este audiat doar în calitate de martor, fapt care a enervat rudele copilor u acestea l-au lovit cu pietre pe bărbat, salvat de intervenţia mascaţilor

Trei copile de 13 şi 14 ani din oraşul Mărăşeşti, dintre care două sunt surori, ar fi fost victimele unor perversiuni comise de un bărbat de 59 de ani, în cursul zilei de joi. După cum au relatat fetele şi părinţii acestora, totul s-ar fi petrecut în satul Călimăneşti, în casa lui G. B., mecanic de profesie. Ieri seară, acesta a fost audiat doar în calitate de martor în acest caz, dar oamenii legii încă făceau cercetări. Copilele au povestit părinţilor că omul le-a chemat pentru a culege prune, timp de două  zile, iar ieri, în jurul pranzului, le-ar fi ademenit în casă şi le-ar fi cerut să se dezbrace. Potrivit declaraţilor adolescentelor, bărbatul s-ar fi masturbat în faţa lor, cerandu-le copilelor să-i facă acelaşi lucru. De asemenea, potrivit celor spuse de fete, bărbatul le-ar fi supus timp de o oră şi jumătate la diferite jocuri sexuale. Fetele au povestit părinţilor că, de la un moment dat, pe două dintre ele le-ar fi închis într-un dulap, timp în care perversiunile ar fi continuat cu cate o singură copilă. Întrebaţi de ce fetele, minore fiind, nu erau supravegheate de cineva din familie, părinţii au declarat că ei sunt oameni săraci. Aceştia spun că locuiesc în barăci şi copii lor merg adesea să muncească pentru puţinii bani pe care îi aduc acasă. 

Bărbatul acuzat este cercetat în calitate de martor

Anchetatorii au confirmat doar că se fac cercetări în acest caz după ce mamele celor trei copile au depus plangere. “Bărbatul a fost cooperant, în toate sensurile, a acceptat să se facă prelevare de probe la domicliu. Acesta este audiat doar în calitate de martor, în urma plangerilor depuse de părinţii fetelor. Bărbatul pretinde că totul se rezumă la bani şi că fetele i-ar fi cerut 30 de lei pentru munca prestată, ceea ce lui i  s-a părut prea mult pentru doar cateva ore”, ne-au declarat poliţiştii care anchetează cazul. În momentul în care bărbatul acuzat a ieşit din secţia de poliţie pentru a merge la domiciliu, în vederea recoltării probelor, acesta a fost agresat, cu pumni şi pietre, de părinţii şi rudele fetelor. La faţa locului, pentru a aplana scandalul izbucnit, şi-au făcut apariţia şi “mascaţii”. Pentru protecţia anchetatorilor dar şi a bărbatului acuzat de perversiuni, poliţiştii au cerut o grupă de lucrători de la Intervenţie Rapidă, aceştia urmand să rămană la domiciliul bărbatului în seara zilei de joi, pentru a-i asigura protecţia. Fetele au fost supuse în cursul zilei de ieri unui controlul medico- legal, iar testele efectuate au arătat că nu există urmă de agresiune sexuală evidentă.  De asemenea, au fost recoltate probe ADN de la bărbatul reclamat. Părinţii acuză că se încearcă muşamalizarea cazului. Potrivit acestora, în urmă cu două zile, alte două fete, de 6 şi 7 ani, ar fi muncit la bărbat acasă, iar acesta le-ar fi pupat şi le-ar fi pus mana pe picioare. Cercetările continuă în cursul zilei de astăzi, cand minorele vor fi audiate în prezenţa unui apărător ales sau desemnat şi cand vor fi efectuate eventualele expertize. Pentru a desluşi “iţele” acestui caz încalcit, cel mai probabil vor fi solicitate teste medico-legale, probe ADN şi chiar teste cu poligraful chiar, dacă va fi considerat necesar. (Dana LEPĂDATU, Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
je, acum 3528 zile, 3 ore, 41 minute, 7 secunde
trebuia sai bata si pe militieni?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.