Politică

Deputatul SeCară lasă PMP Vrancea fără sediu

Silvia Vrînceanu
13 aug 2014 2120 vizualizări
Plecarea deputatului Florin Mihail Secară din PMP îi lasă fără sediu pe foştii săi colegi de la filiala Vrancea, care activau într-un spaţiu amenajat langă biroul său parlamentar de pe b-dul Independenţei

Zilele trecute, deputatul şi-a dat jos sigla partidului de la intrare şi le-a transmis colegilor să-şi caute un alt spaţiu în care să se mute. Proaspăt ales în funtea filialei PMP, Nicu Tănase spune că va rezolva problema în cateva zile şi că încearcă să caute un spaţiu vizibil pentru sediul filialei. Ales pe listele PDL Vrancea în Colegiul Adjud, deputatul Florin Secară a urmat-o pe Elena Udrea în PMP, cu care a avut o relaţie de stransă prietenie, judecand cel puţin după fotografiile postate pe reţelele de socializare. Se pare că în ultima vreme relaţiile dintre cei doi s-au răcit. Anunţul plecării deputatului din PMP a fost făcut public pe Facebook de către Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, care a făcut şi un scurt comentariu: “din păcate pentru cei care conduc Partidul Mişcarea Populară...”. În ultimele zile, între cele două prim-Elene din PMP a izbucnit un scandal pe fondul desemnării candidatului formaţiunii pentru alegerile prezidenţiale din toamnă. Potrivit unor surse din partid, plecarea lui Secară nu are legătură cu ambiţiile sale de la Vrancea, ci mai degrabă din pricina conjuncturii politice de la Bucureşti. Deputatul nu le-a comunicat nimic colegilor de la Vrancea, care au început să speculeze pe seama plecării acestuia la UNPR, dat fiind trecutul său de militar, sau la noul partid al lui Călin Popescu Tăriceanu. Nu ar fi exclusă nici apropierea acestuia de arcul puterii. Înainte de a ajunge pe listele PMP, deputatul Secară a bătut la poarta PNL în căutarea unui loc eligibil pe listele de parlamentari. Ulterior, ca urmare a amiciţiei cu Adriean Videanu i s-a oferit un colegiu eligibil la Adjud. Cert este că va fi puţin probabil ca Florin Secară să rămană deputat independent. (S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
vigilentul, acum 3535 zile, 13 ore, 58 minute, 36 secunde
Si asa mai domn Secara din greseala in greseala la victoria ....finala?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.