Politică

Fiul primarului din Bogheşti a vrut s-o cucerească pe Burlăciţa

Iulia Crețu
8 aug 2014 9371 vizualizări
Gabi Aur, fiul primarului PSD din Bogheşti, Sandu Aur, este semifinalist în show-ul de televiziune de la Antena 1 u “a venit cu ea acasă, am primit-o moldoveneşte”, ne-a spus primarul vrancean despre burlăciţa Andreea Mantea u deşi n-ar fi trebuit, Sandu Aur dezvăluie pentru ZdV ce se întamplă mai departe în emisiune

Unul dintre fiii primarului social democrat din comuna Bogheşti, Sandu Aur, a ravnit la inima Burlăciţei Andreea Mantea, în show-ul de televiziune de pe Antena 1. Gabi Aur a rămas între cei patru preferaţi ai brunetei, în ciuda tachinărilor, iar în episodul de săptămana viitoare o va aduce pe Andreea Mantea acasă la părinţii săi, chiar în comuna din nordul judeţului. Tatăl său ne-a dezvăluit că a făcut masă mare, special pentru fata pentru care fiul său s-a “luptat” cu mai mulţi concurenţi, în cadrul show-lui TV. “Vine cu Burlăciţa acasă, dar nu rămane cu ea. Participarea la show a fost o dorinţă a lui Gabi, pe care i-am respectat-o. N-am ce să-i reproşez din ce a făcut, dar nu cred că s-ar fi potrivit cu ea, Andreea este mai experimentată. I-a plăcut la noi, am primit-o moldoveneşte, dar nu cred că i s-ar potrivi viaţa la ţară. Spre deosebire de Gabi, care vine pe aici şi mă ajută la treburi, în agricultură”, ne-a spus Sandu Aur, primarul din Bogheşti. Cat despre alegerile pe care urmează să le facă fiul său, gospodarul spune că tinereţea este un atu şi trebuie trăită. “Gabi este tanăr, trebuie să încerce şi viaţa de aici, dar şi pe cea de la Bucureşti”, a completat Sandu Aur. Şi, cu toate că tatăl său a dezvăluit că la finalul emisiunii Gabi nu va rămane cu Andreea, creatorii show-lui speră să ţină suspansul pană la ultimul trandafir al burlăciţei. Andreea Mantea are şi ea origini vrancene, familia sa fiind din comuna Sihlea. Dacă ar fi cucerit-o pe mignonă, Gabi Aur i-ar fi oferit o viaţă în puf, mai ales că familia sa este înstărită. Tatăl său se ocupă de o fermă, iar cei doi fii, între care şi Gabi, s-ar ocupa de gestionarea unui punct de colectare fier vechi. Sandu Aur a fost ales primar în 2012 şi, potrivit declaraţiei de avere, chiar pare a fi de “aur”. Împreună cu soţia, acesta deţine nu mai puţin de patru terenuri în intravilanul Galaţiului, cu o suprafaţă de 8.900 mp, achiziţionate în perioada 2001 – 2004. Tot în oraşul de la malul Dunării, are patru locuinţe, la care se adaugă şi o locuinţă în comuna Bogheşti. Sandu Aur are 2,7 ha de teren agricol în judeţul Galaţi şi încă 40 de hectare în Bogheşti. Primarul se plimbă cu un autoturism Renault din 2005. Edilul are şi un tractor marca Claas, din 2010, care l-a costat 104.000 euro. Sandu Aur are şi o pasiune pentru ceasurile scumpe, avand două modele în valoare de 9.000 şi 4.000 de euro. Sursele de venit pentru această avere destul de consistentă vin din afacerile pe care le-a avut primarul Bogheştiului: 12.400 lei ca administrator al firmei sale şi 200.000 de lei din arendă. Soţia sa a caştigat anul trecut 14.000 lei ca asistent medical la Spitalul Judeţean din Galaţi. (Iulia CREŢU)


Andreea Mantea şi Gabi Aur, o poveste cu final…

Soţia primarului din Bogheşti este asistent medical la Galaţi


Familia Aur este una înstărită, primarul avand afaceri în agricultură şi colectarea de fier vechi


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.