Politică

Un spărgător de maşini şi ucenicul lui, săltaţi de poliţiştii din Focşani

Raluca Manolache
8 aug 2014 1432 vizualizări
Cei doi erau daţi în urmărire naţională

Căutaţi la nivel naţional, prinşi la furat în Vrancea. Poliţiştii focşăneni sprijiniţi de poliţiştii din Coteşti si cei din Galaţi au organizat o acţiune pe linia depistării persoanelor care comit furturi din autoturisme şi i-au prins în flagrant pe Ionel M., de 48 ani, din comuna Bivolari, judeţul IaşI, şi pe Claudiu-Ştefan M., de 15 ani, din comuna Gioseni, judeţul Bacău. Cei doi au furat o poşetă care conţinea 1.200 lei, precum şi alte  bunuri personale, după ce au spart geamul portierei drepta faţă de la un autoturism parcat în municipiul Focşani. După ce au fost reţinuţi, oamenii legii au aflat că cei doi se aflau în baza de date pentru că erau daţi în urmărire naţională. “Cu ocazia verificărilor efectuate poliţiştii au mai stabilit faptul că cei doi sunt urmăriţi naţional, primul în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea şi cel de al doilea fiind dat dispărut de la un centru de plasament din municipiul Bacău, judeţul Bacău”, spune inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvant de la IPJ Vrancea. Oamenii legii au mai stabilit faptul că cei doi au mai comis opt furturi în municipiile Focşani, Galaţi, Brăila, Iaşi şi Adjud. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.