Politică

Ticu Costandache a fost instalat director la Direcţia Agricolă

Mihai Boicu
5 aug 2014 3720 vizualizări
Acesta a caştigat concursul organizat pentru această funcţie u fosta directoare Petra Ochişor s-a întors la Direcţia Agricolă Giurgiu

Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) are, oficial, un nou şef, în persoana lui Ticu Costandache. Acesta a caştigat concursul organizat pentru funcţia de director executiv şi a fost instalat ieri în funcţie de noul prefect, Nicuşor Halici. “Vă mulţumesc şi vrea să vă spun că voi acelaşi director care am fost pe parcursul celor două luni cat am mai fost în această funcţie”, a spus Ticu Constandache imediat după ce a fost instalat director. Acesta a lucrat din 1 aprilie 1984 în Consiliul Judeţean şi a condus Biroul coordonare autorităţi locale pană acum. “Timp de 30 de ani şi ceva am intrat în fiecare dimineaţă în Consiliul Judeţean, cu excepţia celor două luni cat am mai condus Direcţia Agricolă, şi am considerat că este timpul să fac o schimbare”, a explicat Ticu Constandache schimbarea de carieră. Acesta a intrat în CJ ca silvicultor în 1984 şi a lucrat pană în anul 1986 la pădurile comunale, cand acestea au trecut în subordinea Ministerului Silviculturii. Ticu Costandache a rămas însă în CJ şi s-a ocupat de administraţie. “Vom implementa politicile agricole ale Guvernului şi vom încerca să fim cat mai aproape de cei din agricultură şi să îi ajutăm să trăiască din agricultură. Eu nu sunt adeptul ca persoana care vine la Direcţia Agricolă să aştepte două - trei ore”, a spus noul şef al Direcţiei Agricole. Acesta a mai fost director în perioada octombrie 2012 – ianuarie 2013, cand a fost înlocuit de Petra Ochişor, detaşată de la Direcţia Agricolă Giurgiu. De această dată Ticu Constandache s-a întors prin concurs în funcţie, în timp ce Petra Ochişor s-a întors la vechiul său loc de muncă de la Giurgiu. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.