Politică

IRL transmite că liberalii răman în familie şi nu pleacă la Tăriceanu

Iulia Crețu
4 aug 2014 1243 vizualizări
Printr-o informare de presă, Tudorache Dumitrache de la Iniţiativa Romania Liberală (IRL) Vrancea spune că ONG-ul pe care l-a condus pană la fuziunea cu PDL nu are nicio legătură cu noul partid condus de Călin Popescu Tăriceanu, Partidul Liberal Reformator (PRL).

“Afirmăm public că IRL Vrancea nu are nicio legătură cu PLR ci, dimpotrivă, este parte componentă a proiectului politic naţional iniţiat de PDL şi PNL de unificare a tuturor forţelor de dreapta şi nu susţine nici una din iniţiativele politice ale fostului Prim-ministru, Călin Popescu Tăriceanu. Acţiunile cetăţeanului CPT pe care până nu demult timp îl credeam un om de înaltă ţinută şi morală, alimentează în acest moment de maximă tensiune politică internă şi internaţională, şi mai mult deruta unui electorat din ce în ce mai obosit şi aduce grave lovituri instituţiilor fundamentale ale democraţiei, care sunt partidele politice. Asemenea acţiuni adâncesc convingerea noastră că reformarea liberalismului alături de Victor Ponta şi PSD trebuie privită ca drept cel mai îngrijorător simptom al tendinţei spre dezorganizare socială şi anarhie”, spune Tudorache Dumitrache. Acesta mai spune că liberalii „răman în familie” şi nu îşi fac partide sprijinite din umbră de PSD. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
halatu' alb, acum 3523 zile, 16 ore, 26 minute, 44 secunde
Mă întreb dacă Tudorache ăsta știe ce înseamnă biped... văzându-i declarațiile constat că el este de fapt un patruped care are nevoie de medicație.
HILR, acum 3522 zile, 19 ore, 30 minute, 25 secunde
Eu sunt curios daca greselile gramaticale apartin autorului articolului, caci nu pot sa-i spun ziarist, sau debitatorului de ineptii.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.