Politică

Nica salută vanzarea ANL-urilor

Iulia Crețu
4 aug 2014 1074 vizualizări
Deputatul PSD de Focşani, Ciprian Nica, este de părere că guvernanţii au făcut un lucru bun prin decizia luată de a vinde locuinţele de tip ANL, cu un avans de minimum 15%.

Hotărarea adoptată săptămana trecută de Guvern vine în sprijinul familiilor tinere care doreau să devină proprietari. Nica spune că această decizie va relansa programul de construire de noi locuinţe destinate tinerilor. „Nu în ultimul rând, trebuie precizat faptul că Hotărârea de Guvern adoptată prezintă avantaje şi din punct de vedere financiar, locuinţele având un preţ de vânzare suportabil, iar condiţiile de creditare fiind printre cele mai bune de pe piaţă. În afară de faptul că tinerii care doresc să achiziţioneze locuinţele ANL trebuie să plătească un avans de minim 15%, dobânzile percepute sunt cu doar două puncte procentuale mai mari faţă de dobânda de referinţă a BNR”, spune, într-un comunicat de presă, parlamentarul. De altfel, în şedinţa de Consiliu Local Focşani de la finele lunii iulie au fost aprobate vanzările primelor două astfel de locuinţe din municipiu. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
celmare, acum 3523 zile, 11 ore, 10 minute, 17 secunde
D-nulDEPUTAT NICA CIPRIAN,stie cei e-acasa ca ai o locuinta ANLunde i,iti petreci mandrele,dar despre deciziaINALTEI CURTII ai uitat repede
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.