Politică

Motociclişti răniţi în accidente la Focşani

Dan Chiriac
4 iul 2014 1605 vizualizări
Alte patru accidente s-au produs în ultimele 24 de ore

Un motociclist a fost victima unui accident produs pe strada Cuza Vodă. Poliţiştii au stabilit că Ion S., 65 ani, din comuna Vînători, în timp ce se deplasa cu motocicleta Harley Davidson, din cauza neatenţiei s-a speriat de un autoturism care a efectuat virajul spre stânga, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. În cădere, motociclistul s-a rănit uşor. Aseară, un alt accident asemnător a avut loc în bariera Mărăşeşti. Astfel, un tanăr din Focşani, aflat pe o motocicletă, a fost lovit de o maşină şi a ajuns apoi la spital. Poliţiştii au stabilit şi împrejurările exacte a accidentului mortal de la Homocea. Astel, în urma verificărilor s-a stabilit că Marius-Gabriel Chiper, 36 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul Mercedes, într-o curbă cu vizibilitate redusă, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un utilaj agricol. Conducătorul auto a fost sud rapid la Spitalul Adjud, unde a decedat. Alte accidente au avut loc pe drumurile din judeţ. Astfel, pe DN 2N, în comuna Bordeşti, Crina-Manuela S., 31 ani, din Dumitreşti, în timp ce conducea ol Skoda Fabia, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum cu denivelări, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. A rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a pasagerilor Lucreţia S., 72 ani şi David-Adriel  S., 4 ani, ambii din comuna  Dumitreşti. Pe DN 2, în comuna Boloteşti, Alexandru-Andrei P., 21 ani, din Focşani, aflat la volanul unui  Renault Megane, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi într-o curbă uşoară a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în decor. Pe langă şofer, a fost rănit şi un pasager, Dănuţ-Cătălin P., 21 ani, din comuna  Nereju. Tot pe DN 2D, dar în comuna Bîrseşti, Ionuţ E., 22 ani, din Negrileşti, în timp ce conducea un Ford Focus nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi într-o curbă uşoară a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un podeţ din beton. Şoferul a fost rănit în urma impactului. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.