Politică

Oprişan l-a lansat la preşedinţie pe Ponta de pe tanc

Iulia Crețu
1 iul 2014 2253 vizualizări
Social democraţii au ales o destinaţie inedită pentru Comitetul Executiv în care i-au spus lui Ponta că-l vor candidat la Cotroceni, o fostă bază militară în Orăştie u baronul PSD de Vrancea, a venit la masă cu Ponta, la discuţia cu jurnaliştii

Social-democraţii s-au reunit zilele trecute la Orăştie, într-o locaţie inedită, folosită în special pentru team-buildinguri, pentru discuţii politice în cadrul Comitetului Executiv. Aici s-a dezbătut şi candidatura lui Victor Ponta la preşedinţia Romaniei, cerută de toţi social democraţii, în cor, după cum a spus la Orăştie vicepremierul Liviu Dragnea. Acesta a fost cel care a participat la toate întalnirile cu social democraţii, Ponta venind luni la discuţii în fosta bază militară. Dragnea a purtat discuţii informale cu preşedinţii de organizaţii, inclusiv cu Marian Oprişan, prezent la Comitet, în urma cărora pesediştii au cerut candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale, în această toamnă. “Nu e nicio noutate că colegii doresc lucrul acesta (n.r. Victor Ponta să candideze la prezidenţiale) şi mâine vom stabili şi un calendar al anunţurilor şi un calendar de acţiuni statutare pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale. Cei mai mulţi doresc lucrul acesta, nu există nicio excepţie, toţi cu care am vorbit mi-au spus acest lucru că nu vor să meargă cu doi candidaţi în alegeri interne, mâine vom lua cea mai bună decizie. Trebuie să ne gândim serios la varianta cu doi, trei candidaţi la riscurile unei dispute interne, una este un scrutin intern, alta este o dispută internă, să fim atenţi să nu transformăm o dispută internă într-un scrutin intern, mâine discutăm lucrul acesta. Cert este că în congresul din septembrie va fi validată oficial candidatura celui din partea PSD, iar la Consiliul Naţional vor fi anunţate şi candidaturile”, a declarat Liviu Dragnea.

Baronii s-au militarizat şi l-au “executat” pe Ponta

Se pare că politicienii au renunţat la destinaţiile clasice pentru discuţii de partid, PSD alegand acum o destinaţie preferată pentru team-building, într-o fostă bază militară din Orăştie, transformată în Arsenal Park. Potrivit descrierii locaţiei, cei care merg “la război în vacanţă” pot opta pentru cazare în Camera Ofiţer, Camera Soldat, Camera Tun şi Camera TAB, Apartamentul Colonel şi Vila General, putand dormi în paturi făcute din tancuri sau alte componente militare. Complexul mai dispune de o piscină în aer liber, locuri de antrenament militare, dar are şi tancuri, tunuri, lansatoare de rachete, elicoptere şi avioane de luptă. Cei care vor să guste armată din plin pot manca la popotă, însă preţurile sunt pe măsura distracţiei, cazarea într-o cameră de general fiind cateva sute de euro. În ziua în care la “antrenamentul” politic al PSD a venit Victor Ponta, întalnirea cu jurnaliştii a fost prilej pentru baronii mai mici sau mai mari ai partidului să vină în maşinuţe de golf. La discuţiile cu presa, la masă langă Victor Ponta s-au aşezat baronul PSD de Vrancea, şeful UNCJ, Marian Oprişan, secretarul partidului Andrei Dolineaschi, vicepremierul Liviu Dragnea şi fostul ministru al Transporturilor, Dan Şova. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 3557 zile, 12 ore, 13 minute, 22 secunde
banc, banc, banc baronul e pe tanc! Se da si el cu tancul pana intra la beci! Acolo aventura!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.