Politică

Preşedinţi şi locţiitori şi pentru secţiile de la localele de la Andreiaşu

Gabriel Sava
21 mai 2014 1584 vizualizări
Doi consilieri locali aleşi în secţii la Slobozia Ciorăşti urmează a fi schimbaţi pe motiv de apartenenţă politică

Procedura pentru desemnarea preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale ale secţiilor de votare din circumscriptia Andreiasu de Jos a fost reluată ieri după amiază la Tribunalul Vrancea. Preşedintele Tribunalului, judecătorul Costică Diţă, a desemnat prin tragere la sorţi cele şase persoane care vor ocupa funcţia de preşedinte, respectiv locţiitor în birourile electorale ale secţiilor de votare din circumscriptia Andreiasu de Jos, constituite în vederea desfăşurării alegerilor locale parțiale, din data de 25 mai 2014. Astfel, la secţia nr. 99, Viorel Voinea a fost desemnat preşedinte, în timp ce locţiitor este Sinica Hîrcan. La secţia nr. 100, conducerea va fi asigurată de Andrei Daniel Ionescu, care va fi secondat de Nicolae Vulcan. La secţia de votare nr 101, activitatea va fi coordonată de Vasile Gogoaşă, locţiitor fiind desemnat Radu Negru. Pentru a asigura o eventuală lipsă a vreunuia dintre cei şase, rezervă a fost desmenată Mariana Ene. Marţi, cand tragerea la sorţi ar fi trebuit să aibă loc odată cu cea pentru Panciu, procedura a fost amanată. Asta după ce, pentru cele trei secţii de votare primarul a făcut şase propuneri, din care două cu persoane care au fost alese în secţiile de la europarlamentare. Chiar dacă reprezentantul PNL a apus că au făcut cerere să renunţe, preşedintele Tribunalului a spus că nu le poate aproba deoarece nu este corect să fie indisponibil la europarlamentare, dar disponibil la locale. Preşedintele Costică Diţă a a mai precizat că va dispune înlocuirea a două persoane aflate în birourile electorale pentru europarlamentare de la Slobozia Ciorăşti pe motiv de incompatibilitate, cei doi avand şi calitate de consilier local, fiind, deci, înregimentaţi politic. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.