Politică

VIDEO!!!Săpunaru acuză PSD că a vrut să-l amendeze pe tatăl candidatului Cătălin Profir pentru un banner

Iulia Crețu
7 mai 2014 1466 vizualizări

Liberalii reclamă că PSD a revenit la practicile anti-democratice

În cadrul şedinţei liberalilor de la Delegaţia permanentă de miercuri, când la Focşani a venit şi prezidenţiabilul Crin Antonescu, deputaţii galbeni de Vrancea au reclamat reîntoarcerea PSD-ului la vechile practici anti-democratice. Deputatul PNL de Focşani, Laurenţiu Ţigăeru Roşca a exclus din start posibilitatea ca liberalii să se mai alieze cu social democraţii. Acesta a spus că PNL trebuie să crească prin el însuşi. „Să ne facem lucrurile singuri, să nu mai depindem de alţii, să ne impunem politicile noastre”, a spus Ţigăeru. Acesta a vorbit şi despre trădătorii care au plecat din PNL către PSD. „Partidul s-a confruntat cu foarte multe trădări. După 20 de ani au ales să părăsească partidul pentru tabăra duşmanilor noştri, ceea ce a fost dureros pentru noi toţi. Aceşti colegi sunt folosiţi de duşmanii care ne spuneau că vor respecta promisiunile şi acum ne rup din partid”, a mai spus şeful PNL Focşani. Cuvinte dure la adresa foştilor aliaţi a avut şi deputatul Nini Săpunaru, care a făcut referire la problemele pe care familia unui candidat vrâncean la europarlamentare, liberal, le-a avut cu PSD. „Cei care aţi crezut că doarme PSD, că s-a îmbolnăvit, că are probleme, n-are! S-a trezit! A văzut un banner pe poarta casei tatălui lui Cătălin Profir şi au dat telefon să-i dea amendă că n-are voie să-l pună. Dacă eu la mine pe poartă nu mai am voie să-mi pun un semn electoral... Ăsta e PSD, nu s-a modificat absolut deloc! Umbla ursul pe stradă şi lupul s-a făcut căţel, nu? Cum n-a mai fost ursul, s-a făcut iar lup”, a spus liberalilor Săpunaru. Acesta i-a promis lui Antonescu că oamenii săi nu vor trăda să plece la adversarul Marian Oprişan. „Noi în Vrancea n-avem unde să fugim, că nu suntem nebuni să ne ducem la Oprişan! Din 2004 nu ne-a plecat niciun primar şi nu cred că o vor face. N-au la ce se duce. La dictatură, furt din bani publici, probleme penale şi altele”, a concluzionat Săpunaru. Şedinţa de lucru pentru alegeri a liberalilor a avut loc la finele unei zile în care în judeţ a venit Crin Antonescu, care a mers la Milcovul, Panciu şi în Focşani. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.