Politică

Pemepiştii îi pregătesc vizita în Vrancea Elenei Udrea

Iulia Crețu
6 mai 2014 1405 vizualizări
Foarte sigur, aceasta va merge săptămana viitoare şi la Panciu, pentru a “ridica” scorul partidului la parţiale, odată cu promovarea candidaţilor la Parlamentul European

Debutul campaniei electorale pentru Parlamentul European, dar şi desfăşurarea în Vrancea, la Panciu şi Andreiaşu, a alegerilor parţiale pentru primărie şi consiliul local, este un bun prilej pentru partide să-şi aducă oamenii de imagine şi “locomotivele” electorale. După ce astăzi, liberalii îi au în mijlocul loc pe prezidenţiabilul Crin Antonescu, săptămana viitoare va veni randul, foarte probabil, Elenei Udrea să “ridice” PMP, aluzie la sloganul lor electoral. Surse politice susţin că aceasta, alături de preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, vor veni pentru o vizită în Vrancea, iar capitalul lor de imagine va fi folosit pentru promovarea candidatului de la Panciu al PMP, Sorin Robu. Acesta din urmă recunoaşte că a fost curtat şi ofertat de mai multe partide înainte de a alege “partidul în blugi”. “Am vrut să văd în ce ape se scaldă fiecare, am avut discuţii şi cu Forţa Civică, de altfel am participat cand a venit MRU la Focşani, am vorbit şi cu PD şi Costică Neaţă. Au fost tatonări, dar nu mai răspund la provocări. Am discutat cu toată lumea.”, a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, candidatul PMP la Panciu, fost membru PDL şi consilier local. Pemepiştii au criticat decizia pedeliştilor de a merge în alegeri pe mana unui candidat cu acelaşi nume de familie cu al lor, Robu, rămanand de văzut care dintre cei doi va primi cele mai multe voturi. “Avem cel mai bun candidat, ar fi trebuit sprijinit de celelalte partide. PDL a căutat un candidat cu acelaşi nume cu al nostru. De ce nu a căutat un candidat pe nume Nica?”, a comentat, mai în glumă mai în serios, în cadrul unei conferinţe de presă, şeful interimar al pemepiştilor vranceni, Nicu Tănase. Robu de la PMP a recunoscut că la Primăria Panciu sunt probleme financiare şi a precizat că “de cele cu iz penal va avea cine să se ocupe”. “Bani în oraş au fost foarte mulţi. Fostul primar Petre a beneficiat de un sprijin şi de bunăvoinţa consilierilor locali, indiferent de culoare politică, care au votat pentru proiecte”, după cum a mai spus Sorin Robu. Cu toate că pentru Primăria Panciu campania electorală nu a început oficial, toate partidele au furat startul, în speranţa promovării mai intense a candidaţilor. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3641 zile, 20 ore, 10 minute, 23 secunde
Cu putica in nisip, am scris dulce un Te iubesc Din pacate pe-nserat a venit apa si l-a sters Imn PMP
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.