Politică

Ironic, nu credeţi? Baronul judeţului cu drumuri praf organizează summituri despre infrastructură

Iulia Crețu
7 apr 2014 1034 vizualizări
Oprişan anunţă că va organiza azi, la Bucureşti, o întalnire pe tema infrastructurii naţionale şi locale, în condiţiile în care este şef peste un judeţ deficitar la capitolul drumuri.Dosarul de corupţie al lui Oprişan a pornit chiar de la nişte drumuri pentru care s-au plătit lucrări, dar reparaţii nu s-au realizat



Ironia soartei face ca Marian Oprişan, baronul PSD al provinciei europene Vrancea, să fie amfitrion, astăzi, la Palatul Parlamentului de la Bucureşti, al unei întalniri în care se va discuta despre drumuri, despre infrastructură. Oprişan organizează astfel de „summit-uri”, după cum transmite presei printr-un comunicat de presă remis de Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din Romania, în condiţiile în care Vrancea nu beneficiază de cea mai strălucită reţea de drumuri judeţene sau naţionale. La discuţiile despre „Infrastructura naţională şi locală - soluţii pentru prezent şi viitor, în cadrul Infrastructure Business Summit, vor participa exclusiv social democraţi, printre invitaţi numărandu-se premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor Dan Şova. „Evenimentul îşi propune să prezinte participanţilor cele mai noi soluţii, tehnologii şi materiale care să determine dezvoltarea, în mod eficient, a proiectelor de infrastructură din România. Subiectul «Infrastructure Business Summit», «Infrastructura naţională şi locală – soluţii pentru prezent şi viitor» va oferi posibilitatea autorităţilor centrale, locale, personalului tehnic de specialitate, oamenilor de afaceri din domeniu şi reprezentanţilor mass-media, să dezbată şi să identifice soluţii pentru una dintre cele mai importante provocări ale României – dezvoltarea infrastructurii la standarde internaţionale. Infrastructure Business Summit se află la prima ediţie şi îşi doreşte să devină principala tribună de la care să se prezinte, an de an, noutăţile în acest domeniu, dar şi viziunea Guvernului României şi a autorităţilor publice locale şi intermediare din România pe acest subiect”, se arată în comunicatul UNCJR. Aşteptăm ca după un astfel de eveniment, Oprişan să îşi amintească de faptul că încă mai conduce Vrancea şi poate mai toarnă nişte asfalt pe drumurile judeţene, care au ieşit ca şvaiţerul după iarnă, că la autostradă nici nu mai îndrăznim să visăm. Poate la alţii. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
stroe vasilica, acum 3662 zile, 10 ore, 6 minute, 10 secunde
...MI_I GREATZA!!! MI_I SILA!!! AM FOST SI VOM FI CONDUSI SI DOMINATZI,DE BORFASI!!! DE NENOROCITI,PLAGIATORI,ANALFABETI,GOLANI!!! NU VOM SCAPA,VESNIC DE DUHOAREA LOR!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.