Politică

Florin Secară, deputat PMP: Baronii PSD l-au împins pe Victor Ponta peste balustradă

Ziarul de Vrancea
5 apr 2014 1184 vizualizări
Deputatul PMP Florin Secară susține că, anuntându-și retragerea din politică după prezidențiale, Victor Ponta se comportă ca un om disperat, care își joacă ultima carte: ”Victor Ponta este în cădere liberă de la etajul 100, iar astăzi, la etajul 49, a spus o rugăcine pentru baronii PSD, în speranța că aceștia vor întinde o plasă și nu îl vor lăsa să se zdrobească politic de pământ”.



            Parlamentarul Mișcării Populare crede că Victor Ponta, care nu a reușit ca premier să îi protejeze pe baroni în fața brațului lung al justiției, le-a promis acestora că îi va salva după ce se va instala, la sfârșitul acestui an, în fotoliul de președinte al României. ”Înscrierea lui Ponta în cursa preziențială arată că baronii roșii l-au împins deja pe acesta peste balustradă”, a mai afirmat Secară.

            În opinia deputatului PMP, ”Victor Ponta nu mai  poate să țină capacul pe oala PSD, o oală în care baronii partidului fierb sub presiunea justiției. Constantinescu, Duică, Nicolescu, Cosma, Oprișan, Dragnea și alți baroni socialiști corupți până în oase, l-au îngrămădit pe Victor Ponta la colț și i-au cerut socoteală pe motiv de trădare. Iar Ponta îi minte din nou, cerându-le acestora păsuire și sprijin pentru drumul către Cotroceni”.

            Florin Secară concluzionează că Ponta va pierde cu elan alegerile prezidențiale și că, odată cu retragerea lui Ponta din viața politică, se va destrăma și mitul baronilor locali invincibili și nemuritori.



Biroul de presă al deputatului  PMP Florin Secară

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.