Politică

Bătălia pentru punctul termic: UNPR ravneşte la ce a solicitat PP-DD

Iulia Crețu
26 mar 2014 1830 vizualizări
Avantajul de a fi la guvernare şi de a avea un consilier municipal la Focşani i-ar putea aduce UNPR-ului un sediu călduţ, în incinta unui punct termic din oraş.

Ironia soartei face ca acelaşi spaţiu din acelaşi punct termic să fi fost cerut de mai multe ori pană acum şi de consilierii PP-DD. Cum luna trecută solicitatea făcută de deputatul Daniel Fenechiu în numele organizaţiei Vrancea a PP-DD a picat la vot, prin opoziţia făcută de PSD şi UNPR, se înţelege că în această lună, punctul termic ar trebui să fie “măritat” către uneperiştii reprezentaţi la nivel judeţean de fostul deputat PP-DD Neagu Murgu, transferat la UNPR. Spaţiul liber este la PT 8, zona BRD, unde este disponibilă o locaţie de 50 metri pătraţi. Chiria stabilită potrivit proiectului de la mapa aleşilor este de 3 lei/mp/lună. “ENET a comunicat acordul societăţii cu privire la cedarea spaţiului”, se arată în proiect. Luna trecută, majoritatea USL a blocat acest proiect cu 12 abţineri, în timp ce pentru sediul PP-DD s-au pronunţat liberalii, grupul APV şi cei trei consilieri municipali ai PP-DD. Valoarea de inventar a spaţiului este de 3.264 lei. Atribuirea spaţiului se face fără licitaţie publică, pe o perioadă de 5 ani. Această bătălie pentru sediu a ridicat puţin pulsul politicienilor de la PP-DD, care nu apreciază gestul făcut de UNPR. Totuşi, la comisiile de specialitate de la începutul acestei săptămani, proiectul a picat, chiar dacă liderul USL Cătălin Vrabie a cerut o renumărare a voturilor surprins că nu le-a ieşit calcului. Decizia finală se ia în plen, astăzi. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
chioscarul, acum 3676 zile, 23 ore, 3 minute, 10 secunde
murgu sa se mute la chioscul pe care i l-a dat oprisan in fata la cadastru, mita ca sa treaca la unpr.Asta este valoarea celor doi. HALAL politicieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.