Politică

VIDEO!!! MRU a inaugurat sediul Forţei Civice din Vrancea

Aurelian Ivan
9 mar 2014 3109 vizualizări
Organizaţia funcţionează în fosta localiţie a PDL Focşani, unde a fost şi sediul defunctului PLD

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a venit la Focşani pentru inaugurarea noului sediu al organizaţiei. Sediul Forţei Civice a fost inaugurat  pe locul “defunctului”  PLD de pe Bulevardul Brăilei. “Revin la Focşani cu un temeinic motiv, s-a inaugurat sediul Forţei Civice. Ne vom vedea mai des de acum”, a spus la întalnirea cu presa Mihai Răzvan Ungureanu. Liderul Forţei Civice i-a atacat dur pe cei care reprezintă Romania în Parlamentul European, în contextul în care formaţiunea al cărei membru este se pregăteşte de participarea la alegerile europarlamentare din acest an. “Am întrebat multă lume, profesori, doctori, pe studenţii mei dacă pot numi 10 nume din cei 33 de parlamentari romani care ne reprezintă în Parlamentul European. Nu au ajuns la 10. Dacă au putut spune trei nume! Să trimiţi pe liste agramaţi, clienţi politici sau rude înseamnă să nu fii patriot, să-ţi baţi joc de ţara ta”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu. În acelaşi timp mesajul său a vizat şi noul guvern, pe care îl consideră incapabil să guverneze Romania în condiţiile în care mulţi dintre miniştri sunt cercetaţi penal, singura lor idee fiind, potrivit lui MRU, să prăpădească mai bine bugetul ţării. “Sprijinim orice moţiune de cenzură împotriva noului guvern Ponta”, a adăugat în acest context  preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu. Acesta susţine proiectul de lege care prevede ca alegerile în Romania să se facă folosindu-se sistemul de supraveghere video din şcoli care este utilizat la bacalaureat. În acest fel alegerile în Romania ar avea mai multă transparenţă. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 8

Adaugă comentariu
vn, acum 3693 zile, 11 ore, 16 minute, 53 secunde
Daca un profesor universitar cu doctorate si recunoastere internationala poate fi pus la indoiala atunci ... nici ca nu ne mai facem bine! Despre nebuni chiar nu am ce zice!
un votant, acum 3693 zile, 19 ore, 10 minute, 19 secunde
cand ungureanu a spus ca trimiti in parlamentul european agramati, clienti politici sau rude, oare s-a referit la basescu?
any, acum 3693 zile, 19 ore, 39 minute, 48 secunde
mai danb- esti un dobitoc - cum poti sa vorbesti asa despre un intelectual de marca al tarii- tu nu vezi decat analfabeti psd-isti de teapa ta
Andrei Cristinel Negru, acum 3693 zile, 21 ore, 15 minute, 36 secunde
@danb te-ai trezit din bautura sau ti-a mai intins Moprisan niste firimituri?
Dan, acum 3693 zile, 21 ore, 18 minute, 36 secunde
Politicienii ultimelor sapte decenii sunt pentru tomberonul Istoriei contemporane a poporului roman...
, acum 3693 zile, 21 ore, 26 minute, 5 secunde
Vai de voi, postaci antenisti......!
lars, acum 3693 zile, 23 ore, 51 minute, 18 secunde
danb,subscriu!
danb, acum 3694 zile, 2 ore, 39 minute, 50 secunde
Este intotdeauna induiosator cand vezi un lingau, un pupincurist profesionist, un securist de cea mai joasa speta, care in toata viata lui nu a avut decat slujbe la stat si a promovat doar ajutat de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.