Politică

Ponta a făcut guvernul Miss Usturoi

Ziarul de Vrancea
4 mar 2014 1244 vizualizări
Dacă domnul Adrian Năstase ne punea acum 10 ani să-i numărăm ouăle, domnul Victor Ponta ne invită acum să-i cumpărăm usturoiul. De asta se va ocupa Ioana Petrescu, cel mai tânăr ministru de Finanţe al României, mai cunoscută drept "fata cu usturoiul".

 

La a treia fisă băgată în aparatul de mixat guverne, premierul Victor Ponta a schimbat abordarea. Au mai trecut vremurile cumetriilor politice pe faţă, ale “sindromului nevestei”, acum s-a intrat în etapa numirilor de tineri cu structură de tehnocrat şi a unor persoane din eşalonul doi-trei de prin ministere, care nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase. Ajungem imediat şi la usturoi. Pentru că, veţi vedea, dacă domnul Adrian Năstase ne punea acum 10 ani să-i numărăm ouăle, domnul Victor Ponta ne invită acum să-i cumpărăm usturoiul.

 

Citiţi întreg articolul pe:www.gandul.info

 

 

Citiţi şi :CTP: Ideea noului ministru al Finanţelor ca să combată evaziunea e să numere cearşafurile. Aştept altceva de la doamna de la Harvard. VIDEO

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.