Politică

Declaraţie politică Nini Săpunaru

Ziarul de Vrancea
1 mar 2014 1210 vizualizări
FANTOMELE LUI PONTA

 

Victor Ponta și PSD par incapabili să accepte realitatea și printr-o campanie de dezinformare prost gestionată încearcă să înoculeze opiniei publice ideea că USL încă mai există, sau că PNL este încă la guvernare. Susține public că nu dă afară liberalii din funcții dar a început să-i schimbe chiar înaintea deciziei oficiale a PNL de a părăsi guvernarea. Prezintă apoi PNL ca pe un partid de victime neajutorate, care sunt forțate de președinte să părăsească guvernarea, deși deciziile pe această temă s-au luat în forurile de conducere ale partidului aproape în unanimitate.Una este să-ți dai cu părerea despre sentimentele liberalilor și despre ce decizii crezi tu că au luat și alta să consideri că ești în continuare partenerul lor și nimic nu s-a schimbat. Discuția sau negocierea cu un singur fost membru al PNL nu înseamnă nimic. Un fost președinte al PNL, oricât de respectabil ar fi, nu reprezintă partidul. PNL este reprezentat de toate organizațiile sale, de toți aleșii săi și de forurile de conducere statutară. Nici măcar ideea unui alt partid liberal nu e viabilă, deoarece pană în acest moment există numai declarații pe această temă, doar intenții.

În ciuda a ceea ce se pretinde în acest moment, adevărul este că PSD este singur la guvernare, că USL nu mai există și că PNL a trecut în opoziție. Este de asemenea adevărat că nu există decât un singur partid liberal în Romănia, Partidul Național Liberal.  

Există un singur candidat la președinția României din partea Partidului Național Liberal în persoana domnului Crin Antonescu – președintele partidului. Orice alt candidat la cea mai înaltă funcție în stat va trebui să aibă susținerea altui partid și a altui electorat deoarece PNL și electoratul său nu mai pot fi înșelați.

Îi urez succes domnului Ponta în guvernarea sa, alături de un fost liberal și un partid de fantome !

 

    Președintele    PNL Vrancea     

       deputat Nini SĂPUNARU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.