Politică

PMP consideră că USL nu va muri la Vrancea

Iulia Crețu
28 feb 2014 1294 vizualizări
Reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară Vrancea sunt de părere că alianţa dintre PSD şi PNL nu se va încheia, odată cu ruperea guvernării USL, nu în ceea ce-i priveşte pe liderii celor două partide care depind de contractele pe bani publici

Nicu Tănase, preşedintele interimar al PMP, le cere lui Săpunaru şi lui Oprişan să spună ce investiţii au adus în Vrancea în cei doi ani de guvernare USL. “Săpunaru şi Oprişan să ne explice ce au făcut în doi ani pentru Romania, Vrancea şi Focşani. Vrancenii, în loc să fie puşi pe primul loc, au fost puşi pe primul loc la sărăcie. Săpunaru este asemeni unei fete mari, indecisă să plece sau nu din USL. S-au despărţit, dar parcă nu s-au despărţit”, a spus Tănase. La randul său, Costică Porumboiu i-au acuzat pe Nini Săpunaru şi pe prefectul Kanty Popescu de înţelegeri cu PSD pentru fonduri publice. “La Vrancea, USL va funcţiona pentru că Săpunaru e conectat la fonduri publice, iar Popescu îşi urmăreşte interesele. Prin plecarea lor din USL, scena politică s-a echilibrat. Mă bucur că liberalii au părăsit această guvernare”, a spus şi Porumboiu. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ION, acum 3705 zile, 14 ore, 4 minute, 28 secunde
De cand un TRASEIST ca Tanase isi permite sa faca comentarii? Sa-si vada de mocirla in care se zbate si face afaceri
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.