Politică

Consiliul Concurenţei n-are nicio obiecţie la orele de curs ale soţiei lui Talvăr

Iulia Crețu
25 feb 2014 1888 vizualizări
Consiliul Concurenţei transmite Ziarului de Vrancea, printr-un drept la replică la articolul referitor la funcţia pentru soţia deputatului PSD Angel Talvăr, că Anca Talvăr nu este în incompatibilitate pentru că deţine simultan post de funcţionar şi cursuri la Colegiul “Gh. Asachi” din Focşani.

“Legislaţia în vigoare permite funcţionarilor publici cu statut special să desfăşoare activităţi didactice. Astfel, Legea nr.161 (din 19 aprilie 2003) privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, prevede la art. 96 alin (1) că «Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului»”, se arată în dreptul la replică al Consiliului Concurenţei. Soţia deputatului AngelTalvăr s-a angajat la Consiliul Concurenţei în urma unui concurs organizat în decembrie 2013. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
deputat, acum 3704 zile, 6 ore, 29 minute, 56 secunde
Cum se recomanda un deputat si o ***** ? El: Buna, vreau sa te cunosc mai bine, am 38 de ani, sunt deputat de 10 ani si sunt onest...! Ea: Buna, eu am 30 de ani, sunt ***** de 15 ani si sunt citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.