Politică

Alegeri pentru preşedinţia PDL, pe 16 martie

Iulia Crețu
23 feb 2014 1292 vizualizări
Democrat liberalii vranceni au stabilit joi seara, în cadrul unei şedinţe interne, ca alegerile pentru desemnarea preşedintelui plin al organizaţiei judeţene să aibă loc pe 16 martie.

Tot atunci se va desemna şi componenţa Biroului Permanent Judeţean. Surse oficiale ne-au declarat că pană pe 10 martie se vor depuse dosarele de candidatură, urmand ca acestea să fie discutate pentru accept sau nu pe 11 martie, în cadrul unei şedinţe de birou. În acest moment, preşedinţia interimară a PDL este asigurată de Costică Neaţă, după ce acesta a preluat ştafeta de la primarul din Ţifeşti, Gabriel Postolache, şi el numit interimar după scandalul de corupţie din 2012 care l-a afectat pe fostul deputat Alin Trăşculescu, care conducea şi organizaţia. Rămane de văzut cine se va încumeta să candideze pentru şefia portocalie şi cum se va răsfrange în calculele politice ale PDL plecarea la PMP a deputatului Florin Mihail Secară. Organizaţia PDL Focşani este condusă de un apropiat al lui Neaţă, Aurel Coman. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.