Politică

Turul Vrancei Locuri de muncă vacante: se caută preot!

Ziarul de Vrancea
20 feb 2014 1951 vizualizări
Oferta locurilor de muncă este ceva mai mare faţă de săptămana trecută cand erau ofertate ceva mai mult de 90 de joburi. Pană la finele săptămnaii viitoare sunt vacante nu mai puţin de 142 de posturi.

Se caută cinci fierari betonişti, cinci izolatori terminci, şase sudori, un şofer de ambulanţă, trei zugravi, un hidrolog.  În Vrancea se mai caută un şef producţie de fabricaţie, trei asistenţi medicali generalişti, un frizer, un brutar, doi patiseri, trei şoferi de autocamion, dar şi un... preot. Peste 60 de locuri de muncă declarate vacante se găsesc, ca de obicei, în domeniul confecţiilor textile. (S. T.)

Serviciul Creşe vrea cateva investiţii în acest an

Noul serviciul înfiinţat la Consiliul Local Focşani, Serviciul Creşe, şi-a prezentat raportul de activitate pe anul trecut şi a anunţat că în 2014 ar avea în intenţie realizarea catorva investiţii la cele două creşe din municipiu, nr. 1 din cartierul Sud şi nr. 7 din zona Şcolii “Duiliu Zamfirescu”. Astfel, potrivit unei informări făcute de director Oana Mihaela Isac la CL, pentru 2014 se doreşte montarea unei pardoseli PVC la Creşa 7 (o sală de clasă, pe holuri şi scări) şi la Creşa 1 (hol şi casa scării), montarea unei membrane acoperiş la Creşa 7, renovarea băii de la parterul Creşei 7 şi montarea de uşi termopan şi efectuarea reparaţiilor aferente la Creşa 1. De asemenea, conducerea de la Creşe vrea o creştere a serviciilor, o promovare a imaginii în randul comunităţii şi întocmirea unui plan de formare şi perfecţionare profesională a angajaţilor, după cum scrie în raportul de activitate. (I. CREŢU)

Finanţele au publicat “Calendarul obligaţiei fiscale”

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice a publicat pe site-ul instituţiei, la secţiunea “Informaţii la zi”, un calendar al obligaţiilor fiscale pe anul 2014, atat pentru persoane fizice, cat şi juridice. Baza legală din acest calendar cuprinde actele normative publicate în Monitorul Oficial pană la data de 17 februarie. Contribuabilii care vor să obţină informaţii fiscale se pot adresa Biroului serviciului pentru contribuabili, aflat la etajul III al instituţiei, camera 302 sau pot suna la numărul de telefon 0237/620.609. (M. B.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.