Politică

Oprişan îi ia lui Kanty o parte din clădirea palatului administrativ

Mihai Boicu
5 feb 2014 1790 vizualizări
Spaţiile sunt folosite de Consiliul Judeţean, dar administrate de Prefectură, iar pe viitor ar putea fi consolidate

Consiliul Judeţean Vrancea funcţionează în prezent pe o parte din spaţiile din clădirea Palatului Administrativ care, din punct de vedere legal, sunt în administrarea Instituţiei Prefectului. Uşa de la etajul 1 al Prefecturii care asigură legătura dintre birourile prefectului şi şefului CJ nu este şi hotarul dintre instituţii, ce se află pe teritoriul Prefecturii. Corpul B are o suprafaţă de 1.434,63 mp, iar terenul aferent 1.921 mp. CJ a solicitat aceste spaţii, întrucat are un proiect de amenajare a instituţiei şi, dacă nu intră în stăpanirea spaţiilor, se află în situaţia de a efectua lucrări într-o altă instituţie a statului. “Pentru o bună administrare a Palatului administrativ Corp A şi Corp B care au infrastructură comună în ceea ce priveşte utilităţile şi avand în vedere că la acest moment Consiliul Judeţean Vrancea are efectuată expertiza tehnică privind înlăturarea riscului seismic pentru ambele corpuri din imobil şi că, pentru realizarea unor lucrări de reabilitare, trebuie să se intervină în ambele corpuri, apreciem ca oportun iniţierea unui proiect de hotărare privind aprobarea solicitării de transmitere din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Instituţia Prefectului Vrancea în domeniul public al Judeţului Vrancea şi administrarea Consiliului Judeţean Vrancea a suprafeţelor din Palatul administrativ Corp B ocupate în prezent de birourile aparţinand Consiliului Judeţean Vrancea, în suprafaţa de 1,312,07 mp precum şi esplanada portdrapel în suprafa de 597 mp, conform anexei la prezentul referat”, se arată în referatul proiectului de hotărare care va fi supus votului Consiliului Judeţean la şedinţa ordinară de maine. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.