Politică

Votul a dat peste cap activitatea in mai multe unitati

Iulia Crețu
27 nov 2007 579 vizualizări
Alegerile pentru PE, dar si Referendumul privind adoptarea votului uninominal au dat peste cap activitatea unitatilor de invatamint, a gradinitelor si a dispensarelor medicale, cladiri unde au fost amenajate duminica sectii de votare.

Cu toate ca primarul Decebal Bacinschi anunta ca nu se va perturba programul de inceput de saptamina, ieri, la primele ore ale diminetii, situatia era cu totul alta. Pentru ca unitatile respective trebuie sa respecte anumite norme igienico-sanitare, dat fiind ca se ocupa de educatia copiilor si tratamentul bolnavilor, personalul se ocupa de curatenie si dezinfectie. Spatiile destinate cazarii temporare a micutilor de pina la 6 ani la gradinite, dar si salile de asteptare ale pacientilor din dispensare au fost curatate de personalul auxiliar. Asa s-a intimplat ieri si la Dispensarul Medical nr. 14, din strada Revolutiei, unde cei care au avut diferite probleme medicale au fost sfatuiti sa revina astazi pentru ca activitatea de profil nu se putea derula in conditii neigienice. Acelasi lucru l-au reclamat la finele saptaminii trecute si mai multi parinti care au copiii la diferite gradinite din oras. Multi au preferat ieri sa ii tina pe micuti acasa pentru a da posibilitatea celor de la unitatile de invatamint sa faca curat dupa ce focsanenii cu drept de vot si-au exercitat dreptul constitutional. In Focsani, din cele 59 de sectii de votare amenajate, majoritatea au fost gazduite de incinte ale scolilor, gradinitelor, dar si la Universitate sau la doua dispensare medicale. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.