Politică

Rezultate anticipate de PLD

Doina Ganea
27 nov 2007 681 vizualizări
Presedintele PLD Vrancea, deputatul Corneliu Momanu, nu s-a aratat surprins de rezultatele scrutinului din 25 noiembrie.

Potrivit acestor rezultate care nu sint inca definitive, PLD a cistigat in Vrancea 5.840 de voturi, respectiv 5,92% din sufragii si cu doua procente sub media pe tara care a fost de 7,78%. La Focsani PLD a obtinut aproximativ 2000 de voturi si un procent de 9,8%, sub procentul de 11% obtinut de PNL Vrancea, din care s-a desprins in urma cu mai putin de un an. Cele mai multe voturi le-a obtinut PLD la Cotesti si la Biliesti. La aceasta din urma 16% dintre alegatori au votat cu liberal democratii surclasind liberalii care au obtinut numai 11% din sufragiile biliestenilor. Liberal democratii au obtinut cele mai putine voturi la Slobozia Bradului, 27 de voturi, la Ruginesti si Dumitresti. Intr-o sectie din Dumitresti chiar, PLD nu primit nici un vot de la alegatori. "Ne asteptam la acest rezultat. Au existat multe localitati care ne-au dezamagit, colegii nu au muncit asa cum au promis. Vom face o analiza si acolo unde echipele nu au dat rezultate le vom schimba", ameninta Corneliu Momanu. Pe de alta parte liderii PLD recunosc faptul ca au avut prea putin timp la dispozitie pentru a se face cunoscuti in judet. "Este totusi o performanta sa intrii in PE cu 3-4 eurodeputati pornind de la "zero" acum 9 luni. Vom invata din exemplul celorlalte judete care au obtinut un scor bun. Le multumim insa tuturor celor care ne-au votat si au fost alaturi de noi", a declarat liderul PLD Vrancea. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.