Politică

Oprisan nu a mai dat ochii cu presa

Mihai Boicu
26 nov 2007 813 vizualizări
Cei mai matinali politicieni care au votat ieri au fost Jan Vraciu, presedintele PD, Corneliu Momanu, presedintele PLD, si Manole Merchea, presedintele PC, care s-au dus sa-si exprime optiunile politice inca de la ora 8.00.

"Mi-am facut in primul rind datoria de alegator si de cetatean. Am votat pentru o noua clasa politica in Romania. Am votat pentru reprezentanti in PE care sa ne reprezinte cu cinste si demnitate", a spus presedintele PD, care a venit la vot fara sotie. Liberalul Nini Sapunaru a votat pe liste suplimentare la sectia nr. 22, insa doar pentru europarlamentare, intrucit la referendum a refuzat sa se duca. "Noi ne-am asumat raspunderea pentru votul uninominal pe un proiect de lege care este foarte bun, nu mai ramine decit presedintele sa-l promulge. Am votat pentru a trimite oameni competenti in PE", a declarat Sapunaru. Prefectul Dragos Mircea a votat impreuna cu sotia la europarlamentare, insa la referendum s-a dus singur. Oprisan si-a anuntat intentia de vota la sectia nr. 9 de la Colegiul Economic intre orele 10.00 si 11.00, insa dupa ce a lasat presa o ora si jumatate sa astepte, a anuntat pur si simplu ca nu mai vine. Liderul PSD a votat aproape de ora 13.00 si a refuzat sa faca vreo declaratie. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.