Politică

Sudistii au pus stampila la Night Club

Ziarul de Vrancea
26 nov 2007 796 vizualizări
Cetatenii din cartierul SUD, arondati Sectiei de votare nr. 40, au avut ieri la dispozitie pentru referendumul privind votul uninominal cabinele de vot si urna amplasate in cadrul unui fost club de noapte, cu bar, jocuri de noroc si scene pentru striptease.

Din pacate pentru amatorii genului, toate aceste accesorii au fost scoase din local, lasind loc cabinelor de vot si celor peste 1600 de buletine. Cei mai multi dintre alegatori au lasat la o parte prejudecatile si au deschis usa Night-ului pentru a-si exercita dreptul constitutional. "Nu conteaza ca s-a facut sectie de votare intr-un astfel de loc. Important este sa vrei sa votezi, nu conteaza unde. Din pacate, nu pot sa va spun ce am votat, votul este secret", ne-a declarat un sudist constiincios, la iesirea din cabina de vot. Din cele 1.613 alegatori de pe strada 1 Iunie, arondati sectiei, pina la orele 17.00 votasera numai 266 de persoane. Dupa cum ne-a declarat Giorgeta Perisan, presedintele sectiei de votare, alegatorii nu au fost citusi de putin deranjati de locatie. "Au luat-o ca pe o sectie de votare si atit. Pacat ca prezenta la vot este atit de scazuta", a declarat Georgeta Perisan, fara sa explice daca titulatura de club de noapte i-a determinat pe focsaneni sa fie precauti, cel putin pina la lasarea serii. Totusi, doamnele trecute de prima tinerete si influentate de trecutul "fierbinte" al localului nu au venit la vot singure si au preferat sa intre insotite, fie de soti, fie de nepotei. Din strada insa, firma veche, cu titulatura de "Night Club", lasata intre timp fara neoane, a cam eclipsat panoul mic, cam ascuns, cu inscriptia "Sectia de votare nr. 40". (I. C.. S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.