Politică

Victor Roman face campanie PSD pe banii PNL

Mihai Boicu
23 nov 2007 743 vizualizări
In comuna Paunesti, condusa de un liberal, buldozerele omului de afaceri au fost tapetate cu afisele electorale ale PSD

Una dintre curiozitatile acestei campanii pentru Parlamentul European este ceea ce se intimpla in comuna Paunesti. Localitatea este administrata de un "vajnic" edil liberal, Vasile Dumitriu, care a trecut la PSD imediat dupa alegerile locale din 2004 si s-a reintors la PNL anul trecut. In aceasta comuna din vecinatatea Adjudului se lucreaza de zor la un drum comunal. Reabilitarea si modernizarea DC 28, din satul Viisoara, a inceput la sfirsitul lunii septembrie si ar trebuie sa se incheie in martie anul viitor. Finantarea este asigurata din fonduri de la Guvernul Romaniei si de la bugetul local. La licitatia organizata in aceasta vara au participat trei firme: UMB Spedition, firma omului de afaceri bacauan Dorinel Umbrarescu, Roman Impex Prest SRL, apartinind consilierului judetean PSD Victor Roman, si Vega Galati, firma aproapiata democratilor. Firma lui Umbrarescu a venit cu o oferta de 1,7 milioane de lei, iar firma lui Roman cu 1,25 milioane lei, adjudecindu-si lucrarea.


Nini i-a proiectat drumul lui Victor


De circa o saptamina, utilajele firmei pesedistului au fost transformate in panouri de afisaj electoral pentru PSD. Daca "cititi" buldozerele, excavatoarele, camioanele puteti afla cine i-a ajutat pe pensionari sa ia mai multi bani sau care este sloganul de campanie al partidului condus de Mircea Geoana. Astfel, Victor Roman face campanie PSD pe utilajele sale care lucreaza la o investitie finantata de liberali. Si daca adaugam ca proiectarea a fost facuta de firma Euro Proiect, unde deputatul PNL Nini Sapunaru are aproape jumatate din actiuni, talmes-balmesul este complet. De altfel, Roman a mai obtinut lucrari si in alte doua comuni liberale, Vinatori si Bordesti. Din cite se pare, exista o strategie a omului de afaceri de a participa la licitatii impreuna cu UMB Spedition si Vega Galati, fiecare dintre cele trei firme intelegindu-se la oferte pentru a-si imparti lucrarile. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.