Politică

Flutur: Elevul Sapunaru l-a depasit pe profesorul Oprisan

Mihai Boicu
20 nov 2007 841 vizualizări
Gheorghe Flutur, presedintele executiv al PLD, a declarat ieri, la Focsani, ca motivul principal pentru faptul ca partidul nu sta mai sus in sondaje ar fi acela ca multa lume nu stie nici la aceasta data ca presedintele formatiunii este Theodor Stolojan.

"Theodor Stolojan este al doilea in sondajele de opinie dupa presedinte", a spus Flutur. Liberal - democratul s-a aratat insa sigur ca partidul va depasi pragul electoral duminica. "Cuvintul de ordine la acest final este acela ca ne-am calificat la europene. Acest lucru il arata si cele mai rautacioase sondaje de opinie", a aratat fostul ministru al Agriculturii. Fostul liberal a cerut guvernului sa stabileasca prin ordonanta de urgenta o egalitate intre referendumuri, deoarece "cel pentru demiterea presedintelui era valabil cu trei oameni, iar acum e valabil cu noua milioane de oameni". Presedintele executiv al PLD a spus ca partidul sau sustine ca parlamentarii sa poata fi demisi cu semnaturile a 25% dintre alegatori din circumscriptia in care au fost alesi. Flutur a afirmat ca PLD are pregatiti 17.500 de oameni pe linga sectiile de votare si ca lista de candidati a liberal - democratilor ar fi cea mai buna dintre cele prezentate de formatiunile politice. In ceea ce priveste modul de desfasurare a campaniei, al doilea om din PLD a declarat ca PD este partenerul partidului si dusmani sint PSD si PNL. "Elevul Sapunaru l-a depasit pe profesorul Oprisan", a spus Gheorghe Flutur despre fostul sau coleg din PNL. Presedintele executiv al PLD a afirmat ca dupa 25 noiembrie se va forma axa Patriciu-Iliescu- Voiculescu, despre care a spus ca "reprezinta visul lui Dinu Patriciu". (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.