Politică

O noua sedinta a Consiliului Judetean

Doina Ganea
19 nov 2007 793 vizualizări
Consilierii judeteni se vor intruni miine intr-o sedinta ordinara a CJ, pe a carei ordine de zi se afla 12 puncte. Primul dintre ele este asocierea CJ cu consiliile judetene din Buzau, Braila, Galati, Tulcea si Constanta pentru infiintarea "Asociatiei intercomunitare pentru interventii in situatii de urgenta in Regiunea Sud-Est".

De asemenea, va fi supusa la vot participarea CJ la activitatile organizate in cadrul proiectului "Simulare de cutremur 2008 - Reactie eficienta in strimtoarea Messina" din Sicilia. Marian Oprisan vrea la aceasta sedinta parafarea unei noi infratiri a institutiei, de aceasta data cu Regiunea Swansea, din Marea Britanie - Tara Galilor, unde a mers recent in vizita. Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica ar putea sa primeasca un autoturism de teren Nissan Patrol 3.0. Un alt proiect de pe ordinea de zi priveste aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea si modernizarea corpului tehnic si imprejmuirea incintei imobilului din str. Cuza Voda, nr. 56, aflat in domeniul public al judetului si administrarea Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva "Elena Doamna". Pe ordinea de zi a sedintei se mai afla preluarea in administrare a retelei de alimentare cu apa din Gura Calitei de catre Serviciul Public de Exploatare a Sistemelor Rurale de Alimentare cu Apa, rectificarea bugetului CJ, transmiterea in administrarea Directiei Copilului a unui imobil din Panciu, precum si modificarea statutului SC Drumuri si Poduri SA. (M. B.)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.