Politică

Bogdan Olteanu, la Focsani

Ziarul de Vrancea
17 nov 2007 952 vizualizări
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, va sosi miine dimineata la Focsani. Aflati in plina campanie pentru eroalegerile din 25 noiembrie, liberalii vor avea miine actiuni specifice in localitatile Focsani, Vinatori si Slobozia Bradului.

"Vom insoti in aceasta perioada, impreuna cu dl Bogdan Olteanu, echipele noastre in teritoriu. Noi raminem la un mod de campanie decent prin care le explicam cetatenilor ca avem oameni capabili sa reprezinte Romania. Buni specialisti, oameni dedicati profesiei si cauzelor drepte, oameni cu care ne mindrim si care ne vor reprezenta cu cinste tara", a declarat presedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru. Presedintele Camerei Deputatilor se afla pe locul 45 din lista de eurocandidati la alegerile din 25 noiembrie. (D. G.)


Electrica spune "NU" afiselor lipite pe stilpi


Pe ultima suta a campaniei pentru alegerile europarlamentare din 25 noiembrie, Filiala de Distributie a Energiei Electrice interzice lipirea afiselor electorale pe stilpi, pe zidurile si imprejmuirile statiilor si posturilor electrice de transformare sau pe cutiile de distributie, trecere sau sectionare si pe oricare alte spatii apartinind patrimoniului Electrica SA. "Electrica Distributie Muntenia Nord SA Ploiesti nu aproba lipirea materialelor electorale pe stilpii liniilor electrice aeriene sau pe oricare alte elemente ale

retelelor electrice", mentioneaza ing. Dumitru Danila, directorul Sucursalei Focsani. Totusi, este permisa montarea casetelor, banerelor si esarfelor publicitare cu caracter electoral pentru care exista tarife aprobate. (M. B.)


Accidentat in fata la Vranlact


Ieri, in jurul orei 16.00, pe soseaua de Centura, un tinar de 25 de ani din Focsani a fost accidentat din cauza neatentiei la volan si a intrarii pe carosabil fara asigurare. "Teodor Angheluta, 37 ani, din

Cirligele, aflat la volanul unui Volswagen Passat, a iesit in drumul national de la Vranlact si nu a acordat prioritate autoturismului Daewoo Espero condus de Ionut Porumboiu, 25 ani, din Focsani", ne-a declarat Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a celui din urma. "Tinarul a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plaga contuza frontala, comotie cerebrala, contuzie coloana vertebrala. In prezent este internat la chirurgie ATI", a

spus Oana Racu, purtatorul de cuvint al Spitalului. (C. P.)


Trupele de Cai Ferate la 127-a aniversare


Ieri, Armata Romaniei a fost din nou in sarbatoare. Dupa ce saptamina trecuta artileristii, geodezistii si cercetasii au aniversat ziua de nastere a armei lor, ieri, Trupele de Cai Ferate din Romania si-au serbat cea de-a 127 aniversare. Pe 16 noiembrie 1880, s-a dat Inaltul Decret nr. 2550, prin care s-a infiintat primul batalion de geniu si s-a constituit si cite o companie de cai ferate, primele subunitati de acest fel din armata romana. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.