Politică

Pamflet liberal cu pitici de mansarda

Doina Ganea
17 nov 2007 1091 vizualizări
Piticii de gradina din ograda CJ Vrancea au revoltat "piticii" politicienilor vrinceni u in timp ce liberalii fac pamflete, Oprisan se mindreste cu achizitia de "bunuri de calitate", chiar daca sint scumpe u liberal-democratii cer verificarea patrimoniului CJ

Inspirat probabil de articolul aparut ieri, in "Ziarul de Vrancea", in care aratam generozitatea cu care conducerea Consiliului Judetean cheltuie banul public, liderul liberalilor vrinceni, Nini Sapunaru, a conceput un pamflet la adresa "piticilor de gradina" din inventarul CJ. "Se pare ca piticii din CJ au inceput sa migreze, de la mansarda anumitor persoane in gradina sau magazia institutiei. Este vorba de doua categorii de pitici care au in comun costurile foarte mari ... S-ar parea ca piticii din reclama care repeta «Mai mult orice!» au strinse legaturi cu piticii de mansarda de care vorbeam mai devreme. Acelasi slogan probabil il au si piticii de mansarda de vreo 8 ani in Vrancea: «Mai mult orice!, Din ce in ce mai mult orice!»...si nu se mai satura. Sa speram ca in 2008 piticii de mansarda nu vor mai fi la comanda CJ si se vor duce sa zburde linistiti la 25 km de Focsani sau vor fi prin alte parti sub supraveghere medicala", arata Sapunaru in pamfletul sau.


Piticii lui Oprisan ... lumineaza!

Parca anticipind finalul "apoteotic" al pamfletului liberal, presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan precizeaza intr-un drept la replica adresat ziarului nostru, pe sistemul piticii nu-s ai mei, sint ai "urmasilor, urmasilor vostri", ca "sintem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine" si ca aceste bunuri vor ramine si dupa plecarea sa din fruntea judetului. "...toate aceste bunuri mobile sau imobile vor ramine in patrimoniul public si privat al judetului si in administrarea CJ si vor fi utilizate tot pentru functionarea corespunzatoare a administratiei judetene, indiferent de cine este sau va fi la conducerea acestei institutii", se arata in comunicat. Oprisan mai spune ca de fapt ca piticii de gradina ar fi fe fapt "corpuri de iluminat speciale de exterior create pentru iluminarea cladirilor, denumirea fiind data chiar de producatorul acestora".


PLD cere controale la CJ


Liberal-democratii vrinceni solicita institutiilor abilitate sa verifice modul in care CJ a achizitionat bunuri considerate mult supraevaluate, iar prejudiciul cauzat bugetului judetean sa fie recuperat prin tragerea la raspundere a celor vinovati, in speta a ordonatorului principal de credite. PLD considera ca dezvaluirile presei locale releva un nou exemplu al "jafului premeditat" de la CJ. "Ne exprimam stupefactia fata de modul absolut iresponsabil in care conducerea acestei institutii isi bate joc de banii contribuabililor, in conditiile in care a invocat permanent lipsa fondurilor ca motivatie pentru starea de subdezvoltare in care se afla judetul. PLD, impreuna cu toti contribuabilii vrinceni, asteapta explicatii din partea conducerii CJ cu privire la oportunitatea si justetea acestor achizitii, in care la loc de cinste figureaza cei 10 pitici de gradina in valoare de 9.000 de euro", se arata intr-un comunicat de presa al PLD Vrancea. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.