Politică

Pregatiri pentru alegeri

Iulia Crețu
16 nov 2007 691 vizualizări
miine vor fi instruiti presedintii sectiilor de votare pentru referendum si presedintii si loctiitorii pentru europarlamentare

Prefectura se afla in aceste zile in focul pregatirilor pentru dublele alegeri de pe 25 noiembrie, cele pentru Parlamentul European si referendumul privind votul uninominal. Astfel, saptamina trecuta au ajuns la Focsani buletinele de vot pentru europarlamentare, iar in aceasta saptamina au fost numarate si puse in pachete de cite 500 de bucati. Pentru judetul nostru au fost trimise 350.097 buletine pentru Parlamentul European. De asemenea, s-au realizat si pregatirile pentru materialele necesare votului, precum lacatele, sfoara, tusiere, pixuri, agrafe si saci. De miecurea aceasta au demarat procedurile si pentru referendum, iar ieri au fost trasi la sorti presedintii pentru sectiile de votare la referendum, dar si presedintii si loctiitorii acestora pentru alegerile europarlamentare. Tot ieri s-au preluat si stampilele, autocolantele si declaratiile pe propria raspundere care urmeaza a fi utilizate la europarlamentare. De asemenea, au fost aduse si stampilele diferite pentru referendum. "Pentru alegerile europarlamentare au fost preluate 1.650 de stampile cu mentiunea «votat», 350.097 autocolante si 31.830 de declaratii pe propria raspundere. De asemenea, s-au preluat alte 1.650 de stampile pentru referendum. Simbata urmind sa fie preluate autocolantele si declaratiile pe propria raspundere si buletinele de vot pentru referendum. Vor fi predate stampilele de control ale birourilor electorale ale sectiilor de votare catre presedinti. Tot simbata vor fi instruiti presedintii sectiilor de votare pentru referendum si, separat, si presedintii si loctiitorii pentru europarlamentare", a declarat Cerasela Apostu, purtatoarea de cuvint a Institutiei Prefectului. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.