Politică

PD isi face campanie in Italia

Valentin Muscă
10 nov 2007 564 vizualizări
Delegatia PD Vrancea, condusa de senatorul Jan Vraciu si oamenii de afaceri Ionel si Razvan Mustea, s-a aflat si ieri la Tivoli, oras unde locuiesc citeva mii de vrinceni.

Scopul vizitei a fost contactul cu comunitatea locala si mai ales aplanarea starii tensionate create de cazul "Mailat". "în urma discutiei purtate la Ambasada Romaniei cu ministrul consilier, senatorul Jan Vraciu a facut un apel catre ceilalti politicieni din Romania sa pastreze legatura cu romanii plecati sa munceasca in strainatate. Pastrarea relatiei cu comunitatile de romani stabilite in strainatate pentru a munci acolo este importanta, in special din cauza faptului ca familiile acestora se afla in tara, iar problemele acestora ar trebui sa se bucure de o atentie mult mai mare din partea autoritatilor romanesti", se arata intr-un comunicat de presa al PD. Senatorul intentioneaza sa infiinteze la Tivoli un birou senatorial, "care sa fie o punte de legatura intre comunitate si tara". Potrivit comunicatului, delegatia a avut o intilnire cu Marco Vincenzi, primarul din Tivoli, pe tema posibilitatii de infratire cu Focsaniul. Discutiile nu s-au marginit doar la sfera diplomatica, delegatia abordind si teme economice. (V. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.