Politică

Adrian Popescu nu vrea eurodeputati

Doina Ganea
1 nov 2007 755 vizualizări
Liderul PRM Focsani, dr. Adrian Popescu, a prezentat ieri lista celor 45 de virtuali europarlamentari ai partidului propusa la alegerile din 25 noiembrie.

Pe primele pozitii se gasesc oameni mai cunoscuti cum sint graficianul Eugen Mihaescu, Daniela Buruiana, Petre Popeanga, Viorica Moisiuc etc. Pentru ca pe lista candidatilor PRM nu se gaseste nici un vrincean, Adrian Popescu a explicat ca, deocamdata, personal, nu-si doreste un asemenea loc. "A existat o propunere ca sa fiu si pe lista candidatilor si m-as fi simtit onorat, numai ca eu am refuzat pentru ca imi doresc acum altceva. Vreau sa facem in Vrancea mai multe actiuni pentru a veni in ajutorul oamenilor si nu am timp sa ma plimb pe la televiziuni in campanie. Va asigur insa ca multi vrinceni se vor gasi pe viitor pe alte liste si toate la fel de importante", a precizat, ieri, in conferinta de presa, seful PRM Focsani. PRM Focsani mai sustine ca, potrivit rezultatelor unor sondaje de opinie realizate recent, peremistii ar putea obtine aproximativ 20% din sufragii la alegerile europarlamentre, ceea ar insemna ca primii cinci candidati de pe liste au sanse reale de a ajunge in Parlamentul European. In caz ca PRM nu va scoate minim patru eurodeputati, grupul ultranationalistilor din PE - ITS (Identitate, Traditie, Solidaritate), care s-a constituit odata cu aderarea Romaniei si Bulgariei, s-ar putea desfiinta pentru ca este nevoie de minim 21 de deputati pentru a constitui un grup politic in interiorul legislativului european. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.