Politică

Sa dea mama Lucia o bucata de teren

Mihai Boicu
1 nov 2007 914 vizualizări
>Consilierul PD Mirela Bizna a sustinut ieri ca democratii din Consiliul Local Focsani nu vor vota ca municipalitatea sa dea terenul de sub Complexul Caprioara in folosinta gratuita Consiliului Judetean.

Democratii nu vor sa dea degeaba Consiliului Judetean terenul de sub Caprioara

Proiectul a fost retras marti de pe ordinea de zi a CL, dupa ce fusese propus in aceasta varianta alesilor locali. "Acest proiect de hotarire era foarte neclar in aceea ce priveste legalitatea, iar intentia noastra de a vota impotriva a dus la retragerea lui", a declarat Mirela Bizna. Democrata a atras atentia asupra unui alt aspect si anume faptul ca nici Consiliul Local Vinatori nu a votat pentru trecerea terenului in domeniul privat al comunei inainte de a ajunge la municipalitate. "Daca cine vrea sa faca atit de mult acest centru de afaceri, atunci sa dea mama Lucia o bucata de teren", a declarat cu subinteles Mirela Bizna. Juristul Vicentiu Micheci, secretarul general al PD Focsani, a declarat ca un teren aflat in domeniul public nu poate fi dat in folosinta gratuita decit unei organizatii nonprofit. De asemenea, terenul din domeniul privat nu poate fi decit "inchiriat, vindut sau concesionat". Mirela Bizna a afirmat ca democratii nu sint de acord cu incredintarea gratuita a terenului deoarece este nevoie de bani la bugetul local. Consilierul municipal a spus ca se incearca distragerea atentiei "de la ceea ce vrea un singur om, care bate cu pumnul in masa". "Nu se vrea o colaborare, se vrea sa se bata cu pumnul in piept ca Tarzan", a spus Mirela Bizna. Democrata a spus informatiile ca unii dintre consilierii ar fi fost "momiti" cu terenuri pentru a vota proiectul de hotarire sint doar zvonuri. "La mine nu a venit nimeni, nu mi-a facut nimeni nici o oferta. Eu nu bag mina in foc pentru nimeni, nu bag mina in foc decit pentru mine. Dar, din cite am discutat cu colegii mei, nu au primit nici ei", a afirmat noul presedinte executiv al PD Focsani. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.