Politică

Ministrii liberali invadeaza Vrancea

Mihai Boicu
31 oct 2007 1093 vizualizări
Primul va veni in judet Paul Pacuraru, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse. Acesta va poposi miine, la ora 10.00, la Casa Armatei din Focsani, unde va avea o discutie cu pensionarii.

"Aceasta intilnire a fost gindita ca o intilnire de lucru, o discutie libera pe tema pensiilor, la care pensionarii pot sa vina cu propuneri", ne-a spus prefectul Dragos Mircea. De asemenea, Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, a confirmat faptul ca va veni duminica in Vrancea pentru a inaugura lucrarile de reabilitare a DN 2 R Chiojdeni - Jitia - Vintileasca. Investitia a fost inceputa in aceasta vara in urma unei vizite in zona a premierului Calin Popescu Tariceanu si a fost executata de firma Vega Galati. O problema care nu a fost inca rezolvata este alunecarea de teren din zona Luncile, din Chiojdeni, unde este necesara realizarea unei alte investitii mult mai costisitoare pentru bugetul de stat. Chiar daca Ludovic Orban a confirmat ca va veni in judet, vizita acestuia depinde de aparitia unor evenimente neprevazute, situatie in care ar fi nevoit sa o contramandeze. Tot duminica ar putea sosi in Vrancea si ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, care, in aceasta eventualitate, va avea o intilnire cu dascalii vrinceni.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.