Politică

Liberalii se abtin la marirea sediului de firma a lui Baesu

Iulia Crețu
30 oct 2007 1087 vizualizări
Deputatul PSD George Baesu cere voie de la Consiliul Local Focsani sa isi extinda sediul pentru firma sa de consultanta.

Astfel, la proiectul de hotarire privind concesionarea fara licitatie a unor terenuri apartinind domeniului privat al municipiului Focsani, pentru extinderea acestora, propus alesilor la sedinta de azi, printre cei care au depus acte la Primarie se numara si fostul prefect PSD de Vrancea. George Baesu are o firma de consultanta, Success Consulting SRL, in parteneriat cu alesul local de aceeasi directie politica, juniorul George Mateescu. Amplasamentul destinat amenajarii si extinderii sediului de firma se afla pe str. Mihail Kogalniceanu nr. 23, in zona comerciala I a Focsaniului. La raportul intocmit de Comisia pentru amenajarea teritoriului si urbanism insa, cererea sa nu a primit acordul decit de la 4 membri, alti 4 abtinindu-se la vot. Interesant este faptul ca din comisia respectiva fac parte si 3 liberali si 2 independenti, care la vot sint de partea PNL-ului, patru dintre acestia abtinindu-se sa spuna "da" la extindere de sediul firma pentru George Baesu. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.