Politică

Latcan si Copaci, lansati in precampania PNL

Mihai Boicu
26 oct 2007 1014 vizualizări
Consilierii judeteni Nicolae Latcan si Mihai Copaci au fost prezentati ieri de liberali ca posibili candidati la alegerile pentru functia de primar al Focsaniului de anul viitor

La competitia interna lansata de Nini Sapunaru saptamina trecuta mai participa consilierii locali Vasile Dobre, Doina Fodoreanu si Gabriel Corneanu. "Domnul Latcan sta bine in sondaje", a spus ieri presedintele PNL Vrancea. Mihai Copaci a declarat ca a gasit un sistem de a "conduce" Focsaniul, dupa ce s-a intilnit cu ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, la Sibiu. "Cred ca modeul german de a conduce un oras este cel mai potrivit. Am impartit orasul in sase zone si voi lucra la un program de dezvoltare a Focsaniului", a spus Copaci. La rindul sau, Nicolae Latcan a spus ca proiectele aflate azi in derulare sint continuate de pe vremea cind era primar. Liberalul a detinut fotoliul de primar intre 1992 si 2000, dupa care a pierdut in doua rinduri in fata pesedistului Decebal Bacinschi. "Din 2000, noua conducere nu a fost interesata de implementarea noilor strategii pentru Enet, Transporturi Publice si CUP, lasindu-i pe directori sa se descurce singuri", a spus Nicolae Latcan. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.